søndag 31. juli 2011

Det hele har ganske sikkert sammenheng med dette diktet av G Org Mil Org Johan Essen Dressn.

Fredag
Jeg gjør steinen til lærer for min sønn
Uforanderlig er jorden
Jeg lærer min datter å ligge med hoggorm
Jeg dysser dde over min mor
Jeg gir rotta hemmelige Johnnyer
Jeg lærer Jens Bjørn Hansen Blærebø å skjule labba og holde kjeften
Jeg lærer tyven å skjule tyvegodset
Legg det overalt
Stjel alt
Kall en konsentrasjonsleir Bergen Belsen i samarbeid med Rinnan.

Dvs en link mot den norske regjeringen i eksil under krigen. Motstand mot Lise. Og en klar konflikt mot Lars Lie. Det betyr at NS medlemmene fikk menneskjøtt og fikk oppgaven med å støtte utryddelsen av de unyttige jødene. Lilliedugg peker mot en delvis trøndersk overstyring fra første stund, Li'l Je Men Du Gee Georg, ganske sikkert i forbindelse med at Oslo fikk hovedstadsbetegnelsen. Man sådde splid rett og slett, noe Rema og Rimi også tyder på, men på en så opplagt falsk måte at ingen gidder å spøre seg en gang, men nok til at det ikke finnes alternativer. Det vil si paint fargenes ekle blandinger viser ønsket om utryddelser. Det betyr at min mor kom i kontakt med min tante på tannlegekontor fordi Ruth var ansatt via Ns eller mer sære forbindelser. Kontakten med nazistene skjedde derfor med grunnlag i Nordnorge, dvs Trøndelag.

Faren min ble fortalt det.

Det var årsaken til Scelto i kjelleren og Rune Resset. Kanskje også påbygget på huset. Den eneste måten jeg merket det på var hans motvilje mot at jeg røkte. Det vil si at jeg bant meg til ham. Ingen har fortalt meg noe. Jeg kommer nok til å dø hvis det skjer.

Stuck On Wood.

Handler delvis om Kenneth Wood, safarie mannen fra Harestua og England, feminisering av menn, Stuck On You med Users, dvs punk forklaring på misbruk og benyttelse, bl. a av meg. Men også Ent. Dvs Eneng kan være koblet til dette stedet med Ent betydningen. Substrall. Også Erseka. Det vil si bruk av muslimer når jødene og mennesker som Elvestad er døde. Det kan derfor tyde på at menneskelik ligger begravet under Haprotrærne. En Ent krig, symoblsk startet ved at en av mine planter ble forgiftet. Men jeg blir også regnet som en grønnsak. Tømmingen av Brandbu henger sammen med det. Dvs en kobling mellom The Stand og Village Of The Damned og lignende filmer. De 5 trærne plassert i en oppsats bak trekolonnen er ganske sikkert med henvisning til Bowie som kannibal.

lørdag 30. juli 2011

Therese.

Spiste en manns penis. Årsaken kan være at det ble en landsomfattede spøk at moren min tok meg med på sopptur. Kjølvegen er kluet i den anledningen. Fordi stien grenser opp mot Lillo Jølsens hundekennel. Jølstad Begravelsesbyrå kan handle om moren min og bestialitet, eller jeg og Lady. Soppen Mc er ganske sikkert bygd på min mors popularitet. Kjølvegen går rett ned til Folkets Hus, og det kan være årsak til at Lung Garden fikk innpass på stedet. Sitron kuren som i gamle dager kan ha handlet om menneskers redsel for å bli gitt mennesker til føde. Veien går også via Åstjern mot Gulsjøen. Det vil si at det finnes en forklaring på Ressets campingkonstellasjon ved Åstjern. Men hans Scelto kan som Meto og Metos handle om Alice In Wonderland, dvs Allogenes. Gulsjøen gir en link til renhet, og dermed er Jarenvannet en annen link mot en sit ron kur. Sosionom Elik Tveit kan ha prøvd den og er den eneste som har fortalt meg om fenomenet. Smørsopp er dermed en mulig forklaring på Soja smør, og linker også mot asiatene som tradisjonelt betegnet som gule. Det vil si moren min som dronning, en kobling til Mærtha.

Nei.

Jeg visste ikke at Astri kan være årsaken til E betegnelsen. Hun spiste sitt øye kanskje som reaksjon på at Lise startet butikk i forbindelse med Camilla Collett. Men det som skjedde var manipulert fram. Pianoet må ha hatt en direkte betydning. Julekort med Augdealsbro før Astri døde. Hun ofret seg ikke, men ble brukt. Det kan ha ført til at hun ble benyttet langt tidligere enn E betegnelsen. Merano og Astrid Kirchner kan være det samme systemet. Som handler om redselen for kannibalisme. Dermed kan hun ha blitt brukt til bevisst blinding. Men hun må dermed kun ha vært begynnelsen. Moren min har ganske sikkert blitt brukt i en ekstrem grad. E kan ha blitt oppdaget som tilførsel av øyne i mat.

fredag 29. juli 2011

Tore Blaker spiste mine mandler.

Det ga grunnlag for Nevermind The Bullocks. Og ble fastsatt med The Great Rock'n Roll Swindle. Spillet er derfor rent kannibalsk, bortsett fra meg som savner mine mandler, litt. Det er også årsaken til at Rolf under min mors bortgang tok meg med til et naborom og frådet med rødbrus rundt kjeften. Han har spist mine tånegler eller stappet i seg litt av mitt hår.

Allah en menneskeåfring altså?

Nesten, hehe. Hm. Men hvor skal vi begynne? Camilla Collett! Ja! Ja! Nei. Kristen? Nepe. Kristin? K Lett. Kåte Lett. Ander Lett. L is a bett. KT lett. Men hvem ofrer vi for egentlig a? Jødene. Hm. Dvs gud det da?

Så lett er det å bli lurt av en skjønn kvinne.

Sola skinner men vintern kommer
Der ute er det vel slutt på sommern
To fulle menn ække fullt så fulle lenger
Men dem har aldri hatt bedre bruk for penger

Therese blir opprettholdt av Rema 1000.





Fordi hun fikk innpass med meningen Ingvill Husum - Mungvil Husim. Sim Siddy er et spill. Dermed er regnestykket vanskelig å få til å stemme. Men Ingvill kan ha vært en klar skuespiller, og hun hadde en Johansen knekk i handleddet, hele tiden, som kan bety at Rolf Blaker overakte Holly boksen med den meningen, dvs det var penger å hente. Jeg begynte å bruke teknikken selv. Det kan tyde på en link til Sid Vicious. Der han står i Seditionaries med en telefon. I rød strikkegenser. Selve bildet gir derfor et mulig innpass for kvinner. Det kan dermed være en årsak til Rema påstanden. Men jeg er Re kun hvis Allogenes også er Re, dvs en grunn for Therese å påstå det samme. Og han måtte vente i 100 år etter et møte med Thomas. Det er lang tid å vente. Det kan derfor bety at Mathiesens 79 Kriser er koblet til den lille meldingen på 7000 Riff. Arc 8654. Det kan bety Arkonerne som noen som bør vekk. Det vil si de tidlige kristne. 1000 kan derfor bety at Allogenes er høvding for Ream i 100 år eller at jeg er det. McCartney i kjelleren til Nilsen betyr dessuten Kutter Priser. Med link til min mors handling på Prix. Allaen Pitter Kruser gir derimot ingen mening på annen måte enn Robinson Crusoe. Men Kriser gir et grunnlag for å ansette Mathiesen i Trøndelag. Dermed er McCartney også et valgt mål for undergraving fra trøndernes side. Kutter Please ehr. Det kan bety at han fikk menneskjøtt og ble vegetarianer av den årsaken. Fordi hans navn Paul betyr at han nesten er arkoner via Allogenes, som benyttet seg av Paulus i Apostlenes Gjerninger. Den lille røde kjølen nederst blir brukt til å kle menn til feminine stradebasser. Anne Hannisdal hadde den oppgaven med meg.

Therese var enten kannibal eller ble gitt dårlig mat.

"Bad news on the doorstep" er koblet til Therese med I couldn't take the Carstep. Og overrekkelsen av McCartney biografien i Arnfinn Nilsens kjeller peker også mot det samme. Men kun via en ganske langsommelig kobling av meg til Allogenes. McCartneys Hello & Goodbye.

Projektet må være engelsk eller amerikansk.

4 ti' licks peker mot det. Også Anders Bjartnes i Verdens Gang. Men subkulturen som skjult maktmiddel kan bety at den blå kluten som ble gitt sammen med Goats Head Soup, som jeg likte, kluten med en utrolig fristende duft, peker fram mot Gateavisas søplegraving hos Kåre og Gro, kanskje i Lick samarbeid med de to. Dessuten ble kun en kannibalsk vinkling mulig forstå for meg da Ream Rosenborg sort og hvit ble plassert foran bvs og deretter over Gulsjøen. Det tyder på en sammenheng. Mordet på en neger, under gratiskonserten, henger derfor sammen med den sorte fargen til Rosenburg. Det peker med gra-tiss mot baller og Nevermind. Nevermind The Bullocks er dermed i tittelen også bevisst knyttet mot Goats Head Soup, årsaken til Kurt Cobains død. Dessuten kan Rottens reise til Usa være en annen synliggjøring av et underliggende ståsted. Blu Ray kan være den blå kluten som maktmiddel for å innføre kannibalisme i min virkelighet, men med to samtidige virkemidler. Lukten henspiller på filmer med "lukt", dvs Movie, blåfargen henspiller på renhet. Men det gjør dermed også Goats Head Soup. Lano såpen betyr dermed Jewyes og AlnobutalfanobutFrogner. Dove kan ha den samme vinklingen, men opprettholdt i en Siouxsie mening. Vhs er Movie. Dessuten er Great Shark Hunt viktig, fordi det er en mulighet for at Gateavisas oversettelse er en helt annen enn den som står i boka. Artikkelen på engelsk er nesten umulig å lese fra mitt ståsted fordi den inneholder en ekstrem mengde underliggende antydninger og insinuasjoner. Den norske versjonen handlet etter mitt minne kun om Thompson og hans advokat på en dopreise med fly. Dermed kan 11 Sept være en fastlåsing av det hele. De sorte og hvite sekkene er dessuten, ettersom jeg blir kjørt inn i et kannibalsk helvete og blir feminisert samtidig, ganske klart koblet til Rema, Rosenborg med vinkling mot roser og min mors grav, og tunellene. De siste er vnakselig å takle, og dermed kan det også ha gjort det mulig å forholde seg til problematikken via min tante Karin.
Det vil si at skjulingen av det, i en zip vinkling, var tante Karin som mobil.

Sonny Vincent er Anders Bjartnes.

Anders stjal Nevermind The Bullocks og la igjen en Goats Head Soup for å lage en balle mening. Det ga to ringer til Rema 1000, og en til Hapro. Vincents utgangspunkt var Anders oppstaset på karneval.

Red Rose Speedway.



Albumet er en hyllest av min tante Karin. Det vil si at hennes giftemål med en Lars fikk negative konsekvenser. "My love does eat" betyr at McCartney var blitt forelsket i min tante. Speedway handler om Lars' mange fartsbøter. Han kjørte ekstremt fort, noe jeg også har blitt manipulert til å gjøre. Hvis jeg ble koblet til kannibalisme handler det derimot av at Andres Bjartnes ba meg spille punker på russeavslutningen. Det vil si at jeg for all verden viste min tilknytning til Iggy, som var koblet til meg av amerikanske rednecks. Baksiden av Speedway inneholder et mikrofonstativ og en gjennomsiktig bikkjebag. Det kan handle om at Karin hadde en hund hun kalte Stella. En link til Wergeland, og Collett. Lars er derimot en forklaring på at Lars Li hadde dukket på i Nordnorge som konsekvens av Elvis besynging av meg, noe som igjen kan ha ført til en Don MacLean vinkling. Det betyr at min tante Karin og Elvis ble gitt menneskjøtt samtidig som straff, og Lars døde av hjerteattakk noen år senere. Karins gitarstrenger sprakk i samme øyeblikk som kan tyde på en link til Usa. Sonny Vincents kalte sitt band Testors i 1977, og ble umiddelbart gitt menneskekjøtt som straff. Da han forklarte at han kun ønsket å knulle transvestitter ble han krevd å gi ut Soul Mates som en mulig vinkling av meg som transvestitt, i samarbeid med Trine Gjøsund. På bildet ser du andre mennesker som har blitt benyttet i amerikanske forsøk på å forstå kannibalisme. Link Wray, noe overraskende. Ramones. Jødiske. Elvis, amerikansk helt. Og Jimi Hendrix.

torsdag 28. juli 2011

Menneskene som utfører slike handlinger er allerede kannibaler.

Lakeiene deres viser intelligensen til mennesker som står helt utenfor en kristen og dermed egyptisk sammenheng. Det betyr igjen at atomsprengningene av Japan ble avklart som amerikansk redsel for å være blandt indianere, og innsikten om at de selv hadde stengt seg inne med koblingen til Thomas navnet. Det er i den sammenhengen Odysseen og Iliaden kan vise eget egyptisk ønske om å avslutte spising av hjerter, kanskje som resultat av Mernseptahs oppvåkning om hva han selv sto overfor. Og Illiaden kan dessuten bety Yapoo i Japan, fordi Odysseen er linket til min familie, og dermed årsaken til Anniks overrekkelse av Odds eiendeler. Det betyr at aisatene har blitt menneskeetere, som en parallell til Ole Paus' historie om Idi Amin. Dessuten er Farao navnet koblet til Astri og brukt til benyttelse av meg. Hun trodde i en periode at jeg var en helt. Og dermed går det også an å trekke en parallell mellom Yapoo og en bevisst spis-dritt teknikk for å peke veien fram mot kannibalisme, og en avslutning med spising av hjerter. Erseka kan med sine kannibalske tendenser og jordbærlepomade være knyttet direkte til Eli Lunde. Og dermed er jordbær et symbol på spising av hjerter, noe hun visste og var delaktig i. Det dreier seg derfor også om immanente kannibalske tendenser hos kvinner. Men umulig å forholde seg til i en egyptisk sammenheng fordi de som indianere sto i motsetning til sine slektninger, og kan ha vært nødt til å flykte fordi kontinentets isolasjon hadde frambrakt desperasjon. Påskeøya er dermed Alogenes via egypternes delvise returnering. Det vil si en dobbelt benektelse. Spørsmålet om kvinners kannibalske tendenser utenfor en egyptisk sammenheng, som Thomas dermed skapte en avslutning på, er derfor mulig å undre seg over.

Elken.

En stein var påmalt det ordet på vei mot Randsfjorden. Det kan bety en link mot Haprobygget og Therese koblet til det stedet. Allaen er Kel End og dermed et ønske hos Therese om å slippe unna den settingen hun var satt i. Spørsmålet er på hvilken måte hun ble linket til stedet. Og svaret er Barbie Woods allagjort med Sylvia Boots. Nevermind The Bullocks. Det betyr igjen at jeg kjøpte Glassperlespillet med den meningen og at Herman Brochs to romaner gitt ut i den samme serien danner ballene til den boka. Therese var derfor koblet til Glassperlespillet. Det kan bety Hess' i form av meg som idealt kannibalsk. En hevn for at de drepte moren min. Kebabfyrene på Hønefoss var opplagt skuespillere, og en gammel mann var den andre personen. Han ble tilsnakket men ristet på hodet og gikk bort. Det kan bety at "brokk" var hans mening og at de spilte jøder. Det kan bety at jeg før det ble servert jødisk kebab på Harestua som en oppladning, en rett jeg umiddelbart kastet fordi jeg skjønte noe var galt. Men før det hadde jeg skamfert Glassperlespillet, kanskje fordi jeg skjønte den ble brukt. Og lenge etterpå, på vei mot en bevisst inrømmelse fra andre, havnet Brochbøkene og st Theresas selvbiografi i to kjeler jeg hadde plassert i kjelleren. Med fyrstikker i. Det kan være skuespillet utført av deler av meg som bevisst var knyttet mot Hendrix som kannibalsk via Secprod bilen. Jeg la også en side under Product bilen ved en anledning. Det var i min betydning en vinkling mot at spillet er over. Men en måte å manipulere mennesker har dermed vært å innføre menneskjøtt i mat for å lage en alla eller en davidstjerne. Ekstremt mange personer er rammet, og døde.

Bruddet i Thomas' barneevangelium.

Det finnes en utvikling i historien hvor Jesus virkelig dør uten redning i barneevangeliet. Og det kan være Alogenes som blir framstilt som den skyldige. Fordi han ser kristendommens utvikling fullstendig på avstand. Men han kan også være den eneste som er så oppegående at han skjønner problemene. Møtet med Thomas i Barbarella forkledning er påfallende lik hennes farlighet i møtet med Sophia hvor hun ikler Jesus meninger om Sophias kjennskap til bestialitet. Kanskje som et underliggende forsvar mot henne selv som kannibalsk. Men mer enn en intern stridighet som kan ha medført Sophia som hore i evangeliene er Alogenes viktig fordi han lar seg målbinde og inrømmer det, det vil si med en allikevel oppegående holdning. Han så det store lyset som Cash direkte kan henvise til med Costellos sang. Det kan ha ført til en benyttelse av ham som Paulus i egentlig Jeromes person, dvs den samme som spilte Jesus. Og det kan ha bundet ham fast via anklager om barnemisbruk. Barbarella blir også nevnt i Egypternes Evangelium som kan tyde på at Alogenes var i kontakt med dem. Dermed er en mulig arabisk tilknytning til Alogenes egentlig det som virkelig bant fast kristendommen som en håpløshet for godt.

Jimi Hendrix som kannibal.

Det er en mulighet for at han er skurken i forbindelse med Brian Jones og dermed også den som ikler seg frihetsstatuen. Det som kan ha satt ham på ideen var dermed Brians Aftermath løsning med to forskjellige album i Usa og England. Og han kan derfor bevisst ha gjort en baklengs salto ved i 1966 ha spist et menneske og deretter i 1969 drept Brian. Sammen med et barn i Sverige gjør det helt klart anvendelig for et angrep mot Norge. Noe Den Sorte Enke i Oslo kan ha vært det første klare signal om. Dermed blir også hans konsert i Tyskland forståelig, fordi han der hevner seg på Elisabeth Nietzsche som drepende og spisende en neger. Og døden i England, om han er død, kan derfor være en fastholdelse i Elisabeth som dronningen. Dessuten blir dette husets oppbygning med 3 deler utmerket som en invasjon. Prosac bilen er dermed i en amerikansk fastholding i Hendrix som indianer, sort og hvit. Orange er kanskje en kobling mellom gult og rødt, og dermed knytter det også til mordet på Brian. Sonny Vincent er dermed på oppdrag for Hendrix med Cut & Run, fordi sangen har en kutting som ikke er mulig ved den skjulte bomull slave vinklingen mot Hendrix. Det kan dessuten tyde på en immanent inrømmelse om Hendrix som bestialsk interessert i ungdommen, og derfor også knyttende seg til Dylan av den årsaken. Han kan dermed også ha vært kannibalsk før 1966. Det virker ikke merkelig sett på som et bevisst amerikansk projekt.

Mors drepte kamerat.

Kan ha vært en slektning. Det kan bety at hendelsen hadde en dobbel mening, fastsatt av Usa. Kobling av Lars til Brandbu. Og benyttelse av ham som en dobbelt angrepsposisjon via slekt på to sider av Atlanteren. Det er en mulighet for at kinarestauranten i Brandbu sentrum ble plassert i det gule Folkets Hus med meningen Lars Lee og asiaten på bildet. Kjell Bakkens kobling til asiaten og en hest tyder på det. Likeså Emilie Dalevolds engasjement. Det gjør isåfall Lars til en symbolsk frelsesskikkelse på linje med skurken i Harry Potter. En talsmann for kannibalisme av den store sorten. Hvis teorien om han stemmer og det som skjedde ham hadde sammenheng med Lise og Lars' historie i forhold til Wergeland, det vil si Prins Valiant som en fastsettelse av bestialitet som bevisst angrepsmiddel via den røde hesten, noe som kan være årsaken til at moren min eventuelt også ble linket til en hest, noe Lars dermed også kan være. Han er kort og godt et Jesus foster innenfor en enorm Thomas. En Amtos Thomas, og fastsatt som det i en tilegnelse, hyllest og kapring av Astris blindhet med Jesusfiguren i Brasil, og gjort til en samtidig Beat-Les med Mfx filmene i en angrepsposisjon mot Marit Rimmestad, som dermed ble giftet til Erling av den årsaken eller var bevisst innblandet, men Mfx kan også bety moren min, meg, Gyda, Mix, Rema 1000 osv.

onsdag 27. juli 2011

Barbarelo.

Det er benyttelsen av Lars Lies historie som blindet på et bilde av Lise, forstått som årsaken til Leila og Aini Lampinen. Fastsatt med brenningen av Alfa og forlenget i en bar-mening med en lang mursteinblokk kalt Vanno eller Happro. Også synlig med Alf Blili og Alf Gudbrand Aschim som naboer og Gudbrand som klipping av min plen og stelling av min mors grav. Det er Cos Cos i en vinkling mot muslimene. Og Kebab i meningen Vhs. Det er Birgitte Bardot med meningen at !drakk mye øl under krigen. Det er pub til pub tur for å lage en moro av øldrikking. Det er tegneseriemuseet fordi Barbarella er en tegneserie med en søt vampyrjente, kanskje forbildet for Nemi. Det er Bella Donna som en fortsettelse av boka Anna Bella. Det er Thomas vinklet som kannibal, og dermed noe personen ikke ble behandlet som under frambringelsen av kristendommen. Det er Tingelstad kirke med koblingen av kristendommen og kannibalisme til min person med meningen Tingelstadkirko, dvs at de to ordene samlet danner grunnlaget for å kontrollere meg. Men via muslimene, fordi de kan ha dannet sitt grunnlag med Alogenes, personen i de gnostiske evangeliene som stiller seg på sidelinjen med Thomas som kritisk studium. Det vil si at hos ham benyttes negative ord og bilder for å forklare hvem Thomas er uten å benytte hennes navn. Det kan igjen være grunnlaget for en bevisst Slett Fake Fett Slæik vinkling på moren min. Barbarelo er også Thomas tolket som kannibalsk av Jesusbarnet, og dermed også en forklaring for at det er det samme som å tenke seg Jesus som åndsvak og en bastard uten like.

Lars blindet seg.

Og en jøde fikk oppgaven å overrekke beskjeden. Sangen Vincent var direkte til meg. "If i cried" er dermed en amerikaner i hysterisk latter. Fordi de hadde klart å blinde to personer i min familie. Og kanskje fordi min mor ble narret til å spise et dødt menneske for å "skjule et lik".

Rita på ungdomsskolen.

Alt tyder på at hun ble drept i bilulykken i Rosendalkrysset. Men det fører tilbake til slektningene Tom og Lars, ganske enkelt fordi Thomas har noe å si i denne historien, og ble opprettholdt til slutt med en Thomas i denne butikken. Det vil si at Lars' slosskamp ble arrangert fordi Lars Lie er vanskelig å slå. Slektningene hans leverte som sagt American Pie plata til meg og ønsker ikke å høre på annet enn Don MacLean. Men det tyder igjen på at Ingvill Husum ble introdusert på Vof først og deretter Heidi Rosendal med en trønderjente som overoppsyn for at alt gikk riktig for seg, hennes negerelsker lånte Heidi en kveld og fortalte meg det. David Lynch' Elefantmannen gikk på Brandbu Kino og Heidi hadde oppgaven med å lage en trio av oss. Men det betyr at Kjell Kristian Rike var involvert, og dermed var Heidis introduksjon til Rikets villa ikke tilfeldig. Det vil si en fasttømring til Frogner i Oslo. Dessuten var Heidis leilighet på Grønland derfor tilrettelagt for å vise avstanden mellom oss. Mie som var asiatisk og fra Nordnorge hadde oppgaven med å være sammen med en danske og bo i Rikes strøk. Det innebærer at de alle på en eller annen måte var involvert i å knytte Rita til Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band. Peppes Pizza involverer muslimene. Men fasttømringen til trønderne er også tydelig med en bastant sort og hvit symbolikk ved Bvs, mens et lite telt ved Gulsjøen splite oppgaven med Grønland. Saltet er derfor plassert i skogen over, noe de tomme posene tydet på.
Spørsmålet er sånn sett hva Pepperet kan innebære. Kanskje det dreier seg om en liten betaling til Ritas familie.

Sin radd.

Vi går raskt gjennom punktene. Muslimene kan ha vært det første stoppestedet med deres kebab og ikke minst pita formen. Det vil si en godkjennelse av egypternes problematikk. De bedømmer de kristne utfra sine naboers historie. Dermed må overgangen deres til en mer konkret benyttelse av deres teknikker ikke ha vært så vanskelig. Usa er nevnt, men vi vet ikke så mye om deres tanker eller metoder. Bortsett fra at Statue Of liberty etc må tolkes mot anklager om oppvåkning om dem selv. Det vil si at heter du Erik ligger du dårlig an. Det innebærer at Erik som fikk sitt hus brent ned 1946 kan ha vært styrt av nazistene og amerikanerne samtidig. Omtrent slik min tante Ruth var styrt av både England og Tyskland via Oscar Levy. England anser seg som øyet av verden og har en konkret betydning med Stonehdge. Dermed er manipulasjonsmetoder ganske sikkert innebefattet England. Vi har nevnt T Rex tilståelse og McCartney med Red Rose Speedway. Men med Red Rose Speedway er vi også innom trønderne, og kanskje på farlig grunn. Men alt tyder på at sort-hvit er knyttet direkte til Elisabeth Nietzsche for å holde henne fast. Theatre Of Tragedys sorte og røde rose tyder mildt sagt på det, men også Storm som forlengelse av sprengningen av Halvorsen. Det passet bra med den tittelen fordi de hadde fått ny kvinnelig vokalist. Dermed er olje et poeng, og dermed også personer som er økonomisk avhengige. Men bortsett fra at vi alle er det, er Stavanger derfor et viktig ståsted for en underliggende trussel. Therese kan delvis være et tegn på at de ganske snart begynte å gå mot sine egne, eller at de ble regelrett benyttet og truet av amerikanere og muslimer. Jødene er ikke så synlige bortsett fra noen Ju skilt, men de må være involvert, fordi selve ønsket om å få problematikken på avstand med bestialitet og ikke minst kannibalisme, er en opprettholdende faktor i seg selv. Det vil si linker til japanerne med datateknikk. Spørsmålet er hvorfor. Og det kan delvis handle om 2 Verdenskrig og at begge kom litt i bakleksa og hadde mulighet til å hevne seg. Men det må opplagt ligge noe annet under.

Hvis problemet med kannibalisme ledet fram til verdenskrigene.





Da kan dette bildet av Lars Lie fra 1935 forklare Usas bombing av Japan, og at de ønsker å fortsette diskusjonen på europeisk jord. Som sagt har jeg forestilt meg voldtekt som årsak til det merkelige uttrykket til Lars. Men dette kan ha skjedd i sammenheng med andre ting. Og asiatens skremmende uttrykk kan være en vesentlig årsak til Usas fortvilese i oppvåkningen om at asiatene kanskje opprinnelig var indianere, og dermed var adskillig nærmere den egentlige problematikken med Egypt, som etter mitt skjønn er det eneste problemet i den sammenhengen.

Men dette er en gammel historie.

Kanskje 20-30 år. Og selv om mine venninner hadde tvunget meg til å fortsette å være vegetarianer hadde jeg uansett ikke kommet unna problemet. Derfor hvis jeg har blitt maniplert til Hønefoss, og Harestua, for å kjøpe kebabkjøtt med menneskeindigrienser, kanskje ved et tilfelle min egen mor, og det blir fastholdt med en kebablignende oppstas bak Brandbukampen. Da er det ganske riktig en dessert det er snakk om og gir en bra betegnelse på erte-nøklehullet på makrell i tomat boksene. De kan også inneholde mennesker selvfølgelig.

tirsdag 26. juli 2011

Karl Ole Egge.

Spurte meg om jeg ville bli med ham på en trailertur fordi han følte seg ensom under sin transport reise. Han møtte en tysk sjafør på veien. og de dro til en kvinne som tydeligvis var elsker med den tyske personen. Jeg sa jeg var vegetarianer da hun skulle servere oss mat. Hun må ha blitt ekstremt sint, for hun serverte stekt egg med skall. Den andre episoden var i Spania. Muligens sammen med Marit Frogner, Bjørn Halvorsen og Bjørn Rørvik Harry Potter Barnebokforfatter . Det skjedde i en kjellerrestaurant. Etter innkjøpet av private pornoblader og drikking av absint. Jeg bestilte, som den eneste av oss, fisk, og fikk servert en ekstremt ekkel gugge og en lik holdning som den tyske hora, som kan bety at Therese var en form for hilsen fra Karl Oles venninne.

Sieg



Ja, Sonny?



We're young... Ja, dere er unge og du er død.

Daras running musikk kritikk byrå.



Hvis vi lytter på sangen Cut & Run finner vi at Sonny Vincent har inntatt England med Stooges' raske London 72 musikk og er i direkte angrep mot en fiktiv dronning Elisabeth, med Cotton som en underliggende anklage om at Førster eller Elisabeth drepte og spiste en neger. Det innebærer kort og godt at amerikaneren har symboslk inntatt England, og beveger seg direkte mot Trondheim med rose sort hvit som interessant benyttelse av symboler. Det innebærer at Vincents avsløring var avslutningen på noe som bl. a innebefatter Casino Steel i England 1977 og Halvar Flatland som en ren skuespiller med en Tause Birgitte i form av Therese Nilsen smurt opp på en murvegg på Brandbu.

Vei er rød.



Godta at faraoenes kvinner spiste faraoens hjerte. Og at egypterne var indianere. Da slipper du å tilegne deg jødisk kannibalisme. Undre deg på om Thomas var kannibal eller kanskje den uskyldig overlevende av en gjeng egyptisk ! kannibaler. Filosofere på Tronheim som ros end borg. Sort og hvit som benyttelse for å lage forskjellige konstelasjoner som negervoldtekt. Grått i finurlige sikringsboks og muse varianter og sort hvite mus som sieg heil meninger av Trondheims fottballslags sorte og hvite logo. Grå stoler i kobling til Donald Duck med meningen Opopnax' Det Løper En Gutt, dvs Del Ø Per En Gutt Kun. Dara i rød hårkledning løpende marathon i Detroit med meningen Rosenborg og Ma Rat On Rema. Marit Frogner kastende roser i min mors grav. Og Der Fliegende Hollender som grunnlag for hele kostebinderiet. Det vil si en trøndersk vinkling på å angripe med kannibalsime i opprør mot Amtmannens Døtre og en underliggende tolkning av denne borgen som en støtte til den tolkningen. Avslørende i den sammenhengen er Sonny Vincents Cut And Run, med splittelse av Ron Ashton og Iggy immanent, noe som kan ha ført til Ashtons selvmord, fordi han samtidig ble koblet til Dara som hundeknuller. Dessuten er Evil Twin av den samme varianten med bevisst benyttelse av Hitlers Sieg Heil mynt.

mandag 25. juli 2011

Det dreier seg om en latterliggjøring av Martin navnet.





Cos cos er kjelen og lokket, og latterliggjør moren min som Tin mamma og derfor Marx, og erta gir en kannibalsk vinkling mot Ramones lobotomi i Hannibal Lector Residents. Det handler om min interesse for punk og kan ha blitt fastsatt med min russeavslutning og oppstasing i punkklær fra Anders Bjartnes side, det vil si at han la et Chinese Duck lokk som grunnlag for mitt liv utenfor skolens sammenheng. Det vil si at mennesker ikke trengte å se meg. "Your brains locked away but I don't like your company" kan derfor bety at Bjartnes og Bjørn Hansen spøy på min Nevermind The Bullocks plate for å kunne låse den inn i et hvelv og derfor danne et grunnlag for trønder sodd.

Cos Cos.

Det eneste som forbinder trønderen med bart til meg er Spar tolket mot Heidi Rosendals invitering av meg til Grønland, som igjen forklarer Annes møte med meg med en grønlender noen år senere. Det gir dessuten en link mot Residents øyeepler og Eskimo album. En amerikansk overstyring. En marokkaner bodde sammen med Heidi, og serverte coscos. En person sto på et gatehjørne og ønsket å selge en rotte, noe som linker mot Harry Potter bøkene. Det vil igjen si at mulimene ble invitert til terror fordi jeg skulle dø. Og at en kriminell muslim tok på seg oppgaven å servere meg menneskjøtt. Det kan derfor ha vært den eneste gangen det skjedde. Men det betyr dermed også en link mot Stein Hansens hvite og sorte rotter. Og det kan være den egentlige grunnen til at de sorte og hvite kassene sto ved bvs, fordi det gir en henvisning til muslimer som bedende. Adobe er en annen vinkling mot det. Tegneseriemuseets pushing av en kebabmaskin, og vedstabler til skogs med lokk som en kebab gir også vinklinger mot hendlesen i form av antydning av at jeg fikk servert menneskekjøtt. Det samme gjør Alf Blili i underetagen til tegneseriemuseet. Med vinkling mot Alf Gudbrand Aschim. Fordi det kan ha vært en opprinnelig splitting av personer i omegnen som dreide seg om en kannibalsk splittelse av meg for å usynliggjøre. Blilis giftemål med en polakk er her ganske påfallende, med en del andre tilfeller hvorav jobbsøking også kan ha vært en ironisk vri. Det betyr kort og godt at Jafs står ved siden av Xy ved Jevnaker som en vinkling av at mitt sinne bør rette seg mot muslimer. Men at selvfølgelig alle er med på moroa.

Tone Wilhelmsen.

Var livredd en trønder med bart. hun jobbet hos min mor en periode. Og kanskje hennes redsel var reell. Men jeg har ikke tenkt noe spesielt over personen. Barnemisbruker kunne være et forslag. Men hans godmodige trøndersmil kunne også bety noe. Men kun i forbindelse med Ad Me Tall betegneslen. Det vil si Olav Hohles fars fortellinger om familiens interesse for lengde på dritt sløyfer. Det kan dermed være nok en kobling til Astri. Med vinkling mot meg som Der Datt'n Den Dritt'n. To Ne er derfor meg om moren min. Det kan derfor, fordi jeg virkelig lurte på hvorfor fyren var farlig henge sammen med butikkjedenes merkelige symbolikk som kan dreies mot forskjellige meninger, men alle med en negativ vinkling mot meg. Hohles drittsymbolikk er synlig i Mix, rema, rimi og coop, men den siste desverre kun forståelig ved å lyttet til Hohle familiens drittinteresser. Min redsel for butikkjeden Spar fører derfor til muligheten for at den bartkledde trønderen, som også kan være årsaken til trøndere med bart og Nietzsche symbolikk i Olsen banden filmene, er et grunnlag for Spar som en drittvinkling, det vil si at han opprettholder meningen med barter som dritt, mens andre kan skryte av sine i form av tøffhet, hjelmbeskyttere, nedsparkere, og latterliggjøring av selvstendig næringsdrivende som kannibaler.

Spørsmålet blir da Thomas.

Fordi han eller hun kan være den eneste som overlevde av eventuelle egyptere hos !. Hvis Thomas' barneevangelie ble skrevet før de andre kom til er de tolv figurene et mulig tegn på at de i testamentene betyr barnets ensomhet, eller at det ikke er mulig å beskrive en tenkt frelserskikkelse som ble spist som barn med venner eller disipler. Jesus som fisker er et annet tegn. Påskemåltidet er kun beksrivelsen av det som skjedde. Spørsmålet blir da Thomas Handlinger. Siden det var plassert blant de gnostiske skriftene betyr det enten at det er falskt eller fordi Thomas var blant gnostikerne. Hvis det er ekte viser stemningen en mulig vinkling av personen som årsak til kristendommen og derfor interessant fra et gresk eller indisk ståsted. Men den underliggende volden som er til stede kan dermed også forklare India som ganske avskåret resten av verden. Fordi det gir en svært indiansk voldelig tolkning som ligner Mernseptahs idet han angriper Israel, kanskje i oppvåkning om og speilbilde av egypterne som kannibalske innenfor en Faraoh tradisjon. Det kan derfor bety at Thomas som kannibalsk blir synlig i det skriftet, fordi det var problemet egypterne strev med og ikke kom unna. Hvis Thomas var skyldig er derfor en bearbeidelse skjedd. Det fører igjen til Amtmannens Døtre og Wergelands avstandstagen til Amerika. Fordi Thomas i en alla kan uttrykkes som Amtos.

søndag 24. juli 2011

Margaret Dumont.

Er Martin Johan Frogner. Det vil si en benyttelse av Voluspa og Camilla Collett som oppvåkning om ! griseknulling og drøm om Egypt fra et kvinnelig kannibalsk ståsted, opprettholdt med brorens lakeirolle, og infame ondskap i en fiktiv tilegnelse til vikingenes herjinger. Det må bety at Martin kom i kontakt med griseknulling på en eller annen måte. Og dermed, hvis ikke min onkel Martin spiste mennesker, kan det ha vært et amerikansk krav om å avslutte historien. Fordi de virkelig er kannibalske. Det betyr at Marx Brothers er Herman-Harpo, Svein-Chico, og Groucho-Bolle Bull. Svein Elvestad ble lempet inn på et toalett før avreisen til Israel 1934 i samarbeid med nordmenn, tyskere og amerikanere, og en jøde ved navn Wiesel og viser vel ganske tydelig en total ødeleggelse av Norge på det tidspunktet, som en naturlig fortsettelse av navngivingen av min tipp tipp oldefar Ole som grunnlag for et nytt navn etter Kristiania.

Rolf Blaker og drittspising.

Han er i min familie, dvs ingen, kjent for to utsagn. Varmt og kaldt Ole Martin, husk det. Det kan ha vært en direkte kobling av meg til Astri og en opprettholdelse av scat og urindrikking. Med Yapoo, Uromania (noe som i teorien betyr at Rolf er en tysk mamma). Det andre utsagnet var jeg drikker bare vann, rent og klart og iskalt vann, ahh. Det leder tankene til Storm i et vannglass, noe som kan forklare Bjørn Halvorsens etterligning av et glass i en periode, dvs at han ikke gikk i stykker da man sprengte ham i Uruguay. Men også Oljeeventyret i form av en storm i et vannglass. det vil si eventyrblanding som jeg røkte en periode. Helt til en brun ring rammet inn reven, og pakka ble blå. Det kan bety at moroa var over, og at amerikanerne ønsket å bruke muslimer til å sprenge noen oljeinstallasjoner. Kanskje fordi de irriterte seg over at jeg røkte nettopp eventyrblanding og kun det. Keabord er ikke til benyttelse for alle, og muslimene er derfor en poengtering av at tunga også kan skrives med. Slik jeg gjør i dette øyeblikket.

Lise dy og kannabalisme.

Hun ga meg kaker med gift, fordi en person som blir gitt menneskekjøtt også kunne spise gift for å få litt fortgang i sakene. Men det er avledet av, som alt annet, en benyttelse av Astri, og dermed henne som godkjenner av det som skjer, fordi hun ble frigjort av Brians kannibalisme. Det betyr at hendelsene var godkjent, fra muslimsk og amerikansk hold. Med Residents' "My mother made me eat poison berries", men min mor ba meg aldri spise giftbær.

Hm.

Men betyr ikke dette. Tja. Jo, det må bety at egyptere i forbindelse med !'s tilegnelse til den tredje delen av sin Griseknull-Kannibalisme pyramide hadde forandret navn til en hyllest av Ceasar som årsak til Egypts undergang. Det betyr igjen at Arkonerne drepte Jesus og spiste ham. I underkastelse til en ny ukjent religion. Og kanskje fordi de fysisk var plassert der som slaver. Dermed er Jesus' overlevelse mulig å forstå som egypteres tilegnelse til ham som levende i Helvete. Det vil si at Jerome Paulus i rollen som Jesus, griseknullende, barnemisbrukende, og medvirkende til utryddelsen av de kannibalske egypterne er en virkelig helt.

Mernseptahs skjema.



Vi kikker litt på vår konges skjema. Fordi jeg lagde det like før moren min ble syk. Det kan belyse en overlevelse, sett mot Israels skjema som samtidig avdekkes. Det vil si at israelerne forholdt seg til Egypt, og lager en fiktiv pyramide. Is og Ra er to helt vilkårlige navn, men betyr noe som motsats til Egypt. Mens Seth i form av griseknulling er den egentlige løsningen, dvs vedkjennelse av bestialitet. Streken er Marlene Dietrich som oppvåkning. Det vil si at El betyr Den Ofrede Sønnen. Men hvis vi påstår at ordet Jøde betyr en fastholdelse i Julius Ceasar, og Israel er en fiktiv tilstand på linje med Marx blir jøde et umulig ord å bruke, men også israeler. Det fører til at ordet kristen også blir mulig å problematisere. Men allikevel er det mulig å befinne seg innenfor en kristen tradisjon, og beskrive det symbolsk. ! er jødisk, og " er kristen for å bruke de nærmeste tastene. Det betyr igjen med Mernseptah at El er døden. Uten en forbindelse og ! beundring av egyptisk kannibalisme gir ikke skjemaet noen mening. Det fører til Hitlers hakekors. Elisabeth som en oppvåkning om L i forhold til kalenderen, dvs Juli er Juti, Lise som en kvinnelig vinkling mot kvinnelig innsikt, men dermed også om skjuling av verdens problemer for menn. Ounder Enkjele. Det betyr at !'s skjema betyr noe forskjellig for meg i forhold til en omverden som ønsker meg død. Jeg vet at betegnelsen er reell. Og jeg kan uten problemer skjønne at pyramiden ikke lar seg bygge med en ny Farao på Brandbu.

Å overleve er å ikke vite.

Dette er grunnlaget for bekjempelsen av meg. Fordi jeg bevisst har tilegnet meg det. Med viten om at jeg på et tidspunkt ville møte vegger i form av opplagt hat som umuliggjør et videre vennskap med mennesker, etc. Men dermed står vi overfor et problem som handler om Egypt. Fordi hvis Faraoenes hjerte ble spist av kvinnene, og kanskje også menn, da er Farao oppbygningen vanskelig å forestille seg. Det vil si at innsikten fører til en motvilje mot å være konge. En overlevelse over årtusender er en umulighet. Det fører til en ny vinkling på jødenes overlevelse og nedleggelse av Egypt. Mernseptah kan ha angrepet Israel fordi de var begynt å ofre mennesker og spise dem. Det vil si at hans seirsmonument med Mut, Horus, Amon og Seth viser at han visste, men klarte overgangen til noe som må ha ført til en langsommelig nedleggelse. det ble ikke morsomt å spise mennesker lenger for å si det slik. Høykastene i India viser derfor den samme situasjonen, fordi vegetarianisme kan angripes som en psykologisk uvilje mot å vite sin forhistorie. Det er derfor hjertet av Egypt som er angrepet. Men det har dermed vært angrepet i løpet av 4000 år. Og, for å holde kannibalisme innenfor mine fire vegger, kan jeg være den første benyttelsen av det som angrep, kanskje bortsett fra Hitler, som kan ha tvunget jødene til å spise sine slektninger. Positivt sett er det derfor Jesus som blir angrepet. Fordi han må forholde seg til sin forhistorie. Og han kan kun overleve ved å innfinne seg med faktumet at Egypt hadde kannibalisme som en del av sin tradisjon. Det betyr at han også må skjønne at han er indianer. Og Egypts hjerte er derfor ikke Afrika eller noe annet sted på den vestlige eller asiatiske halvkulen.

Hvem er min venn.

Ettersom dette stedet er skåret vekk fra verdens overflate er alle mine fiender. Det vil ikke si at stedet ble bedømt som en sykdom i seg selv. Blant døde personer er også alle mine fiender. Untatt Astri. Men det er opplagt grader av fiendskap. Elisabeth viser en side av en bearbeidelse av Camilla Collett, men hun kan være umulig å forholde seg til uten et engelsk ståsted. Bjørneboe er kanskje en direkte motarbeider av stedet. Olaf Bull og Sven Elvestad er begge problematiske, og kan ha vært benyttet av andre mot meg. Wildenvey er problematisk. Camilla Collett er opplagt i motsetning til meg, fordi selve den bevisste avstandstagenden til stedet kan ha vært Wagners Der Fliegende Hollander koblet til meg via Ole Larsen. Det vil si at båten L var død og begravet med den vinklingen. Sid Vicious er min venn, men kan uten problemer benyttes av andre. Egypterne er problematiske i den grad de stoles på som frelsere, og enda værre i den grad de ses på som beboere på Påskeøya. Krishnamurtihånen UG Krishnamurti, en fikitv person ala Rutles viser det amerikanske ikke-italienske ståstedet. Krisnamurti er min venn, men han er også døden, han er indisk, og det finnes ikke så mange andre muligheter til å forholde seg til dem. Det betyr kort og godt at personer kan framtre som fiender, men også at de delvis har kommet til syne som en bearbeidelse fra andre som ønsker å overleve. Det betyr at de for meg er venner av ren lykke. På samme måte som musikk kan sies å være lykke, selv med Fool On The Hill tolket som meg.

Problemet er at jeg ikke vet hvem som er fiende og venn.

Men for å bruke det siste som skjedde som eksempel, så er nordmenn med sin argumentasjonsteknikk døde. Det vil si et siste forsøk på å stoppe meg ved å angripe Astri. Bilgaarn på geledd og bibliotek skuespillet med ganske sikkert mange andre oppbygninger, inkludert dritt foran inngangen og bilskilt kommunikasjon Dj, er direkte benyttele av høitanke symolikk. Det vil si argumentasjon kun for å kneble. Det handler derfor i stor grad om Camilla Collett mot Lise, og Frihetsgudinnen som ståsted. Vi tar disse innleggene vekk for å kunne fortsette å skrive, men har i minnet om at døden er reell.

Brian Little
Randi Skjøtskifts favorittfotballspiller viser en enkel oversikt, og kan bety at Brian spiste kvinnelik for å kunne symbolsk innta Frihetsgudinnen. Liliedugg viser at trønderne er enig. Men det betyr dermed at Brian tar Camilla Collett på alvor, og at mange var enig i tankegangen. Det vil si at Frihetsgudinnen idag er rent kannibalsk. 01:08:00
Andrej Nebbs oppgave.
Han er polakk og knytter bevisst an til Elisabeth Nietzsche kastet ut av nazistene i Auswitch. Men han er også en bevisst link til Sid Vicious med sin bass, og dermed via Sid Vicious til Frank Sinatra. Han dro til Tyskland før han dannet en symbiose med Cut. Det vil si Torgrim Eggen og Volker Sibell. Kanskje Sil personlig forresten. Dermed er han opprettholdelsen av Astri Elisabeth i Polen, men kun muliggjort ved at han innrømmer bestialske interesser. Sauene ved Gulsjøen er en hyllest av ham som det. Fastsatt på Lars Hertervik som igjen kan være en forklaring på Kim Larsen. B-siden har fiskepudding og chicken som forklaring av noe. Delvis at han må ha vært utilgjengelig i forhold til seksualitet. Men han kan dermed også danne grunnlaget for David Lynchs "I Frank Booth Fuck evertingthat eventyrblanding moves", dermed er Blue Velvet og Isabella Rosselini en forklarig på Anna Bella, Bella Donna (hun er barnemisbruker og forklarer det med sin tilegnelse til gonzoporno) og Astri. Men fiskepudding og kylling inneholder ikke menneskekjøtt, og det kan være den virkelige meningen med sangene, dvs en kastrering av mennesker. 00:40:00
rrsloop1.wav
Denne tittelen på en fil i Rock'n Roll Swinde kan tyde på at Brian Jones var den første som bevisst ble foret med menneskekjøtt, hvis det ikke skjedde bevisst med Elisabeth og gjorde henne gal rundt 1900. Paint It Black kan bety en bevisst linking av ham til Hendrix via sorte kvinner, og Elvis Presley kan med sine sorte kordamer i Las Vegas synliggjøre ham på oppdrag og underslåelse av et faktum. Det vil si italienere stående bak, i undersøkelse av nok et problem med sin fortid. Poenget med å drukne Brian var derfor delvis religiøs. Men det synliggjør også kristendommen bygget på egyptiske kvinners forsøksvise overlevelse, og de kan dermed ha funnet en vei unna sine Faraoh problemer fordi jødene også spiste mennesker i hyllest til Egypt. Det kan derfor dreie seg om en annen side av problematikken, det vil si en ofring for mennesker som allerede spiser menneskekjøtt rituelt. Men rrsloop1 filen har en annen vinkling mot Egypt. Ten Pole Tudor sier, hvis man looper filen Rotop. Rødtopp. Amon. Men i en norsk sammenheng dreier det seg antagelig om et bevisst angrep på Gutta På Skauen. Stjeling av et antinazisitsk symbol. Rød Topplue sier noe om et anti-jødisk ståsted. Binders. Det eneste innpasset mot den tankegangen er derfor å stille seg i et jødisk eller bevisst egyptisk indiansk ståsted, noe som kun er mulig direkte fra italiensk side, fordi de har en klar mulig forbindelse til Egypt. Pal Blue Eyes fra Reeds side betyr et samarbeid med Reed. Men Ol' Blue Eyes kan derfor tidlig dreie seg om en vinkling for å kile inn en mening mot en norsk virkelighet. Rødhaugen er nevnt. Den kan danne en bevisst grunnfarge som forgrener seg fra de blå søplecontainerne til Randsfjordens blå lokk. Jan Kjærstads Rand handler derfor også om dette som et projekt. Med oppbygging av en massemorder, eller rene utslettelser av mennesker. Men rrsloop1's Rotop er også Tuppen Og Lillemor som fortsettelse av Lisa Gikk Til Skolen og det forklarer den bevisste tilknytningen til Astri. Malia. Scatnoveller med hennes slektningers navn. It-A-li-A. Oppringner med A2 meldinger. Men grunnlaget for Tuppen Og Lillemor som en kannibalsk vinkling mot Lisa Gikk Til Skolen er dermed Ari Behn, kanskje av den naturlige årsaken at moren min fortalte Rolf eller Lise dy at Lady "red på bena til mennesker under løpetiden". Det betyr at hans navn har som mening "Dette er du for ung til Astri, nå må de voksne få spise menneskekjøtt i fred. Spis dritt." 00:00:00
To å får, to å fem (åsseks) kalenderen fra Norsk Tipping.
Kan bety at kannibalisme for meg har dreid seg om kvinner, dvs Marit Frogners fastsettelse av meg som homofil betød det. Men kalenderen er splittet i norsk og engelsk tekst, som kan bety et samarbeidsprojekt med engelskmennene. Kun Ari Behns navns fravær gir grunn til ettertanke, fordi han ble sammen med Anne Cath Hærland som Kristinn Ellefsrud på vei til psykiatrisk var innom under en arbeidsøkt før hun ble slengt til meg. Det kan innebære en synliggjøring av at Kristin Ellefsrud fikk skjegg fordi hun spiste menn, og ble linket til meg via Kristin Vestland og opprettholdt med Therese Nilsen. Frank Sinatra kan bety at han ofret seg for oppgaven, og spiste mennesker, kanskje negre for å nærme seg Elisabeth Nietzsche. Og dermed er det virkelig en italiensk hyllest med de to blå søplecontainerne. 23:30:00
Italienerne som helter.
Med egypterne som indianere. De gjør noe positivt ut av Hellas. De synliggjør at kvinnelig egyptisk makt delvis var fiktiv, byggget på tilknytning til Amerika, bevisst fastholdelse i sine faraoer, og en overkjøring av barn og negre. De forsøker å forstå egypternes redsel for jødene. De forsøker å forstå hvorfor Gt var blitt en religion. De forsøkte som de første å forstå indianerne med Dantes Komedie. De lagde tarotstokken. De vil alltid minnes som beundrere av kvinner, selv i en tolkning av jomfru Maria som Ceasar. De gjorde noe positivt ut av Elisabeth Nietzsches vegetarianerspøk auberginen. 20:32:00
Motargumentet.
Elisabeths beskrivelse av Nietzsche etter en orgie i Leibzig kan være et minne om hennes mann i Paraguay. Det vil si det skremmende smilet og de skinnende øynene fører henne over i umiddelbar religiøs beskyttelse. Men videre er avstandstagenen og ironiseringen over broren som mulig professor, med den forhistorien han hadde, en klar videre forklaring på hennes ståsted overfor Førster. det vil si at hun flirtet med tanken og jattet med, og dermed førte fyren inn i selvmordet. 17:18:00
Var Elisabeth Nietzsche kannibal.
Det er flere ting som tyder på det. En påfallende 8 talls henvisning i Der Junge Nietzsche. Turen til Paraguay sett som en mulighet til å utforske noe. Men det som skjedde i Paraguay blir av Diethe kun beskrevet som Elisabeths brev om sjokoladekake, og at de to ikke møttes før han tok livet sitt. Det kan opplagt være en måte å unngå å beskrive fakta, eller stilltiende støtte henne. En enorm Sil tagging. Det fører til en påfallende setning i Nietzsche biografien hvor hun beskriver broren som tatt rett ut fra en av de mange bøkene som omhandlet professoren som ideal for unge beundrende jenter. Det er mulig at hele Tysklands litterære utgivelser i 12 bind ble utgitt med kun den betydningen. Det vil si "Nei, det finnes ikke en eneste romantisk professor i disse bøkene". Hitler kan tolkes mot Lp som Sieg Heil Pig, og danne et grunnlag for jødeutslettelsene ved å lage en alla av kannibalisme og griseknulling. Munch Blaker peker mot maleriene hvor hun lot seg avbilde med en sort aubergin. Munch må ha tolket det i forbindelse med kastrering. Det fører dessuten både mot Camilla Collets brev til Emilie, og til bildene da hun kom tilbake fra Paraguay med kniven med to sirkler. Det kan opplagt handle om baller, hvis vi anser Sex Pistols som enda en skjult hyllest av henne som kannibal. Hvis vi sammenligner Munch med Astri kan hennes skjebne komme av at hun visste om en forbindelse til Elisabeth som kannibal. Det kan dermed også hende at Lise "våget" å forholde seg til sin forbindelse til Ole fordi Elisabeth ga henne styrke til å framstå som en selvstendig kvinne. Lises poengtering av at hun ønsket seg til Nittedal og strikke kan derfor bety at hun ønsket å ha det moro med en sammenføyning av noe. Men Nietzsches utgangspunkt er Wagner i Norge skrivende Der Fliegende Hollender, kanskje med direkte henvisning til min tipp tipp oldefar for alt jeg vet. Dermed er det en mulighet for at Wagner koblet Wergeland til Påskeøya, og dermed også med riktighet, fordi den hendelsen kan gi innsyn til to fenomen hos egypterne, bestialitet og mulig kannibalisme. Camilla forlovet seg med en egypter. det ble ikke slått stort opp, men alt tyder på at de tre hendelsene har noe å si for Wergelands historie samlet. Nietzsche skrev Menschliches Alzumenschliches og ble umiddelbart kastet ut fra Wagnerklanen. Det kan bety at han avslørte noe som han ikke hadde lov til, og dermed kan ha ført Elisabeth på en utforskning på egen hand. At hun ble benyttet og blir benyttet på en kannibalsk måte virker opplagt. Det er en mulighet for det, og ja jeg tror det kan være tilfelle at hun begikk kannibalske handlinger. 09:33:00
Grunnlaget er Captain Beefheart.
Dvs en hevn for de egyptiske indianernes konsumering av sine faraoer. 07:56:00
Jeg er ganske død.
Dere har kanskje gitt meg menneskjøtt, ekskrementer og urin etc som hevn for min bestemors forbindelse til Camilla Collett. Det er flere ting som kan tyde på det. Skjøtskiftsøstrenes og Britts vegetarianisme. Heidi Rosendals bror som lo over innholdet i tørrforposene, allaen av navnet hennes koblet til Marit Frogners rosekasting. Dassenroll. En ny spennende smak på stabburspølsa, uten bilde av mennesker som på sangnespølsa, med ruthmønster, og en klar oppmerksomhet om Rolf Blaker, kan bety at han er drept og plassert som stabburspølse på kiwi, fordi jeg ironiserte over deres el-lader på Jaren som en klar link til Ruth, og med en sannsynlighet for at dere har drept deler av den familien også. Dessuten var min plassering av mine notater hos Britt Nilsen årsaken til at Your Brains Locked Away er benyttet med fastliming av dører og manipulering av meg på nettet. Dette tyder på en samlet Groundhog Day situasjon hvor personen er død hver dag, og har blitt knivstukket påkjørt osv. Men ikke forklart fordi han spiser menneskekjøtt. Noe også Skule Rødseths utspørring derfor også kan handle om på psykiatrisk klinikk. Som sagt skjønner jeg min bestemor Lise utfra det Ole, Lars og Karen opplevde. Derimot støtter jeg ikke moren min som nazist. 07:23:00
You all forgot Rudoph Hess.
Men ikke jeg. Det er en mulighet for at hatet mot en delvis jødisk amerikansk benyttelse av Elisabeth medførte en hevn etter Elisabeths død. Spesielt hvis hun fikk et sammenbrudd rundt 1900 pga en internasjonal mobbing av henne. Spørsmålet er hvorfor Hess rømte til England. Og årsaken til at han kom til Tyskland kan ha vært Elisabeths sitering av en tvilsom ansettelse av Nietzsche pga eller på tross av hans interesse i gresk filosofi, som kan ha vært en direkte innsikt i Egypt via Malwida von Meysenburg. Hess ble tilkalt fra Alexandria for å gi tyskerne noe å bygge en raseteori på. Men Elisabeth kan også ha vært en konflikt i forhold til benyttelsen av meg via Sex Pistols. Spesielt hvis projektet var amerikansk. Og ikke minst fordi Beatles direkte synger om min mor Martha. Og på andre måter driter meg ut. Men hvorfor skjelle ut dronning Elisabeth. Fordi hun ikke hyllet meg, slik Elvis begynte med i 1968 i opprør mot at Beatles hadde medført Martin Luther King hånen. Og fordi hun var et tegn på benyttelsen av Elisabeth Nietzsche, og derfor som dronning ble ansett som åndsvak. Beatles latterliggjør dronningen via Dizzie Mizz Lizzy og The End. Det fører til at Ting L Stad Kirke ble et tilknytningspunkt mellom oss som to skurker i en engelsk amerikansk sammenheng. Og tilknytningen var dronningen som åndsvak, jeg som ikke spesielt oppegående, og Elisabeth Nietzsche som studium. Men ikke levende. Så hva betyr "Your brains locked away"? Brian Jones kan være en avsløring. Også Einsteins hjerne. Men Hess dro ikke til England for å finne Einsteins hjerne. Det kan derfor bety at han i bildet av en hund, og speilbilde av Hess' Steppeulven og i motstand til nazismen han ble brukt til, flyktet til England, fordi det var stedet Elisabeths hjerne var, og er, plassert. 01:25:00
Amerikansk skyldsføles for atomsprengningene av Japan.
Kan tolkes mot Tingelstad Skytterlag som trussel, dvs en tømming av Brandbu for å framvise den meningen. Men kun mulig å forstå mot søplekassene i brunt, sort og grått. De har blått lokk langs Randsfjorden. Og svaret på hvorfor de er det er ikke kun å forhindre innbyggerne langs Randsfjorden i å føle seg rene, og tvert i mot tolke vann som søppel. Det er kun mulig å skjønne med Gulsjøen ved mine foreldres hytte. Det betyr igjen jernbanelinna ovenfor Gulsjøen, som er merket med Høyspennning Livsfare. Nedenfor er de hvite posene som sto ved bvs idag plassert. Og på den andre siden av jernbanelinna er det plassert tømmer. Dvs en kobling mellom tømmer og spørsmålet om kirker er ting eller bebodde omeråder. Det betyr igjen at Blue Ray er linket mot de blå søppellokkene, men også forklarer at invasjonen er Glue Ray, Glue. Det betyr en fastsettelse av at Europa bør spise dritt. Konkret symbolisert med plassering av ekskrementer foran inngangen min. Men koblet til Politibiler, som betyr at de ikke nødvendigvis er i det ærendet når de er synlig langs veien. I det minste ikke den politibilen som rygget da jeg idag morges etter å ha beskuet Gulsjø Jernbanelinne oppsatsen tok en tur langs Randsfjorden. Det betyr at den sto der som en underliggende trussel. Og ble avslørt. 22.07.11
Ad vo katt.
Spørsmålet er vanskelig å svare på. Men det gir en mening med 1877 som et amerikansk projekt. Fordi de fram til den tiden lurte på hvorfor de hadde utryddet indianerne. Det vil si at Camilla Collett og Strinberg er idiotsymptomer fra et amerikansk såsted hvor de allerede hadde forstått. Det må på et plan bety en kommunikasjon med italienerne, og dermed Las Vegas som et snilt indianer reservat for italienere. Fordi de med indiansk avstamning ble fastsatt som et problem løst. Det betyr også at amerikanerne er i en italiensk tradisjon. De står i løse luften tradisjonsmessig med England som overstyrer av virkeligheten. Italienerne viser en ganske drastisk nedadstigende tendens med sine forsøksvise evangelier, og ikke minst forsøket på å knytte seg til jødisk bestialitet da kristendommen ble det kanskje eneste alternativet. Men Italia er som Usa så mektig i en periode at de ikke finne tilbake til seg selv, med Hellas, Egypt og indianere som opplagte fornektede utgangspunkt. Usa så Stonehedgesirklene og kan allerede da ha visst betydningen av dem. Det vil si stjernene og strekene i det amerikanske flagget. Dessuten må de fysisk ha skjønt problemet idet Frankrike gjennomgikk sin revolusjon. Fordi de hadde vært i kontakt med den katolske kirken, noe amerikanerne ville måtte gjøre også med en avstandstagen, eller en fullstendig fornektelse. De kan i teorien ha inntatt et jødehatende ståsted og direkte bestemt seg for utryddelser, og forholdt seg til kineserne som fiktive fiender, i slekt med indianerne på linje med italienerne. Det vil si en back-up hat tilstand som ikke trengtes å bli avslørt. Hvis Usa var direkte styrende for jødeutryddelsene, i et underliggende krav til Italia, og med en mulig støtte fra Frankrike, og med Tyskland som for en stor del bestående av jødehat. Men England må dermed også ha vært involvert. Alf Prøysens "Ser det litt fra oven" i forhold til benyttelsen av Lie familien og utdelesen av Fn mandatet til Trygve Lie er derfor i stor grad betegnende, fordi det viser England som moralsk via Beatles første album, hvor de ser ting fra oven, og kan ha vært styrende for Prøysens karriere, fra første stund. Det gir en forklaring på konstellasjonen Lennon Yoko fordi hun kan underliggende stille spørsmålet fra et amerikansk ståsted, dvs på oppdrag, i samarbeid med jøder, og kanskje også amerikanere, noe enkelte hendelser tyder på. Det fører til en mulighet for at Tyskland i samarbeid med Japan ble styrt fra England, fordi de mente at Usa som oppdragsgivere måtte ta på seg en del av problemstillingen, og dermed også at de visste en amerikansk tosidethet i forhold til spørsmålet med et mulig skjult Kina-hatende ståsted. Det fører til påstanden at indianerne, og asiatene, er de eneste uskyldige i konflikten. 23:13:00
Ting el L Le stad.
La oss gå ut fra at det fantes divergerende oppfatninger mellom Lise og Martin om hvor de skulle starte butikk. Nittedal handler om Lises virkelige systue hos Frogner. Martin Johan kan ha vært av en annen oppfatning eller styrt av andre. Men det er et poeng som gjør Lise som delvis fastboende på Brandbu og det er betydningen av Ole Larsens navn i forbindelse med Sverige og Danmark. Hadeland er betegnende for Anne Byenstuens situasjon. Og det ga et midlertidig svar for Ole, skjult på en serviett, og under en kjele. Men selve benyttelsen av Lises historie med motsatsen Alfa er dermed ikke opplagt. Og vi kan begynne å se på meningene ved bygdas og omegnens navn. Brandbu handler ganske sikkert om vulkanen som utgangspunkt, og en fastsettelse av at det er mulig å bo der. Mens personer i høggda kan ha sett litt ned på tendensen fordi de hadde store garder etterhvert og sentrum ikke betød stort for 5-600 år siden. Ting el Stad kan være en litt hånende tendens. Hvis vi går til Gran ser vi at de også på en litt annen måte forsøker å forstå hva Brandbu betyr. De må ha det vanskelig kan være årsaken til Hadeland som kommune. Bjør Que. Lunner tilsier at runene ikke betyr så mye. Luner er luner men so fucking what. Roa og Grua forsøker å samle galskapen med en liten glo, litt ro og en risting på skuldrene før man sier Ha! Rest Hue. Osv. Denne historien danner uansett et bilde på Brandbu som selve grunnlaget for all ondskap, og utgangspunktet for nazismen. Årsaken er Tingelstad Kirke og Søster Kirkene, og Steinhuset like nedenfor. Gamle Tingelstad Kirke sier også noe om det som kan ha vært en utvikling mot kristendommens minskede betydning eller en tydeliggjøring av noe som ikke hadde noe med religiøs tro å gjøre overhode. Bortsett fra ett poeng. Ting el Stad Kirke gir en mulighet til et spørsmål, som kan ha ført til Astris overlevelse og dermed også 3 generasjoner i dette huset selv med en del motargumenter inkludert en nedlagt jernbane. Er kirke en Ting eller en Stad, dvs er det et sted hvor mennesker, døde, er. Til dels er en bevisst manipulering mot spørsmålet, tømming av Brandbu, plassering av et ganske ekstremt antall søplecontainere ved kirken, og på andre måter å kommunisere direkte med de døde, jeg kan selv ha vært i skade for å snakke med en par dauinger, mulig å komme framt til en konklusjon at kirker inneholder åndelighet i form av døde som i teorien kan forsyrres og vandre blant oss. Jeg har selv opplevd det i tider jeg vet at manipuleringene har vært ganske omfattende og negative rettet mot meg. Kulden som siger nedover Grinakerlinna og etterlater lite annet en spørsmålet om hvor skal vi lempe våre døde nå, når kristendommen er død, noe som kan ha vært de dødes synspunkt. HVA FAEN VET Jeg. 18:52:00

Thor Heyerdal.

Vi går ut fra at han danner et grunnlag for en overtagelse. Det vil si Beatles Hey Adios. Med en forståelse for at navnet hans kunne danne grunnlag for en bekjempelse av Norge, eller for større deler av verden. Et møte med jødene hadde ført til utslettelser. Jesus var dalende. Dermed kan Påskeøya ha vært en måte å bevisst villede. Fordi det var der problemet startet. Egypterne som indianere. Det fører til at kannibalisme var en vesentlig årsak til jødeutslettelsene. Og at det kan ha vært midlet for å hevne seg og utrydde mennesker. Men også fordi det ga grobun for manipulering. Og fordi bekjempelsen, vegetatrianisme, er et vanskelig ståsted med India som forbilde. Det vil si rangordninger. Thor Heyerdal danner derfor et bevisst survival of the fittest. Jødenes, italienernes og de engelskspråklige kan være de som står bak. Benyttelse av bevisst kannibalisme må ha involvert nordmenn.

lørdag 23. juli 2011

To å får, to å fem (åsseks) kalenderen fra Norsk Tipping.

Kan bety at kannibalisme for meg har dreid seg om kvinner, dvs Marit Frogners fastsettelse av meg som homofil betød det. Men kalenderen er splittet i norsk og engelsk tekst, som kan bety et samarbeidsprojekt med engelskmennene. Kun Ari Behns navns fravær gir grunn til ettertanke, fordi han ble sammen med Anne Cath Hærland som Kristinn Ellefsrud på vei til psykiatrisk var innom under en arbeidsøkt før hun ble slengt til meg. Det kan innebære en synliggjøring av at Kristin Ellefsrud fikk skjegg fordi hun spiste menn, og ble linket til meg via Kristin Vestland og opprettholdt med Therese Nilsen. Frank Sinatra kan bety at han ofret seg for oppgaven, og spiste mennesker, kanskje negre for å nærme seg Elisabeth Nietzsche. Og dermed er det virkelig en italiensk hyllest med de to blå søplecontainerne.

mandag 18. juli 2011

Kanskje faren var en venn med Odd Frogner.

Kanskje det førte til et besøk i en låve. Paula Page i loven kan være en billedgjøring, dessuten kan Jackie Millers røde hår være en synliggjøring av at rødhårede ble brukt til å skjule bestialitet. Smedshammers barn var alle rødhårede. Brenningen av Erik Grinakers hjem kan ha sammenheng med ham som sjafør for en venninneflokk under krigen, men det går en linje fra Erik Grinaker til Smedsrud til Odd Frogner strandet i Aschim. Han kan med sitt røde hår ha vært et grunnlag for overlevelse blant dyreknullende bønder.

Smedsrud.

Vi kjørte varer til fyren. Han kan være grunnlaget for Smietorget. Og være årsaken til Jens Smedshammer solgte egg nedenfor Raasum, ved siden av Karl Ole Egge, og i en gate hvor Stein Hansen tronet på høyden sammen med Bror Funnemark. Smedsrud, flintskallet i vømmøl og med en cap på hue er antagelig billedgjøringen av at jødene opprettholder bestialitet som maktmiddel. Og har gjort det hele tiden. Amerikanerne inrømmer det med jew nited states som overlevelse.

lørdag 16. juli 2011

Navnet mitt benyttet i en negativ forlengelse av Ole Larsen tolket som Oslo.

Det er en mulighet for mine antydninger om Ole som barnemisbruker og i forbindelse med bestialitet hadde en konkret bilbelstuderende mening. Og at hans person ble umulig å komme forbi verken i Sverige eller Norge. Dermed kan Oslo sies å være et forsøk på å bli ferdig med fyren fra svensk side. O Slo. Men det kan igjen etter nazismen ha ført til tolkningen O ess L, O. Linket til mitt navn. Tegn E Seri museet kan derfor ha vært et forsøk på å narre Elisabeth inn i min sammenheng, fordi vi begge liker L'er. O er L e. Og via E'en fant Elisabeth masse L'er her osv. Elisabeth er et museum. Det kan derfor bety at Oslo ble så negativt fra engelsk eller andres side at de like godt kunne lage en negativ betyning av meg, via punken, eller death metal som avslutning etter Exploited. Complete Disorder Ep kan kun være kjøpt av meg fordi den har en forbindelse til meg ettersom jeg sluttet å kjøpe plater 1979. Og på baksiden av den lille plata står Virus malt på en forsterker. Det kan bety at Aids betyr bl.a Eye D, Ess. Og dermed er Rema 1000 en forlengelse av det faktumet igjen. Tegneseriemuseet er dermed også meg som et museum, men Cuts eneste single med tyske Volker Wogn Sie Bell som sanger, In Dieser Stadt tyder på at den linker meg direkte til Elisabeths person, og at det dreier seg om en fysisk kasting av henne, fordi hun ble benyttet til å lage Wille Zur Macht som en oppsamling av dårlige jødiske og amerikanske innlegg. At amerikanerne har vanskelig med hennes sterke posisjon som symbolsk dronning i England er en annen kobling mellom oss og aids, sykdom osv generelt. Elisabeth biografien Wille Zur Macht av Carol Diethe på Illinois forlag.

torsdag 14. juli 2011

Pric choc.

Skavern. Stavern. Nevermind The Bullocks.

Anna M@thiesen.

Det er ganske betryggende å vite at hennes gjentatte offentlige kyssing av meg i butikken ikke var alvorlig ment.

søndag 10. juli 2011

Invasjonen av Norge. Randall Flagg og et mennesketomt Norge.

Er fullstendig bygget på The Great Shark Hunt av Hunter S Thompson. Det betyr en bevisst benyttelse av Stang symbolikk, koblet til Frihetsstatuen, noe som å tolkes som at en av betydningene med den statuen er Camilla Collett mastrubererende med en avkuttet grisepenis. Erseka og Eneng er begge mulig å forstå med den meningen, dessuten var Nina Willecke på folkehøgskulen og senere arbeidende her et tegn på at Tyskland var involvert. Men som sagt, også Russland er innblandet. Det kan helt klart dreie seg om massehenrettelser. Delvis av amerikansk lynne og behovet for å bli ferdig med jødeutslettelsene. Angler betyr stangfisker, men gir også en link mot Engel av Rammstein, Harry Potter er en klar invasjonsbok i den sammenhengen. Men Angi er klart tilstede i benyttelsen eller manipuleringen av meg. Angel fører til El og dermed kan El-laderne være symbolske fiskestenger i en invasjonsmening. Si L kan bety at Italia ikke er medvirkende, noe også den russisk muslimske restauranten i Brandbu sentrum tydet på. Men grunnlaget for det som har skjedd har opplagt vært min families historie. Olje med Rolf og Tore virker tvisomt, og egnet til trussel. Lise gift med en muslim er klart negativt. Eli strandet i Tyskland med link til Eli Viesel, og sending av engler til moren min tyder på en bevisst overstyring, noe også gaver fra min fars side av slekten og den påfølgende døden i form av ren innskrumpning hos utdeleren nærmest kan sies å være et bevis på. Rema og Rimi kan dreie seg om Camilla Collett men det er sannsynlig at benyttelse av navn og hendelser i min slekts historie ble benyttet, fordi vi ble benyttet for å overleve, men også som latterliggjøring, i forbindelse med det Camilla Collett avslørte, men som ganske sikkert har vært en opplagthet hos amerikanerne og engelskmennene noe Dickens og Scrooge peker på, det ga en rask løsning på sammenbruddet med den franske revolusjonen. Og Frogner Parken med Vigelandsmuseet kan dermed klart forstås i den forbindelsen, men om det dreier seg om en motvekt mot 1877 eller en fortsettelse er umulig å si. Det er en mulighet for at min bestefar Martin traffLise som et resultat, og Lie familiens rolle, men han kan også i teorien ha vært ansatt, og jeg heller mot den siste tolkningen.

lørdag 9. juli 2011

Ma ritt.

B ritt. Ri Mat. Skarstad. Skavern. Wergeland. Collett. Rema. Rimi. Frihetsgudinnen. Og Dictators' "Kiss my ass, because I am right". Helt uinteressant. Men etter oppdagelsen av en klar tolkning mot grisens ansikt på Great Rock'n Roll Swindles speilglass og en klar vinkling mot lobotomi, med en påfølgende oppdagelse at det også kan dreie seg om en link til Jackie miller, Quentzacostl og en slanges ansikt, spesielt vittig med sikkerhetsnåler som øyne, har jeg via den skrudde løpebanen til kulen kommet til en konklusjon om at det egentlig dreier seg om en symbolsk penis, og derfor gjør det helt unyttig eller lystbetont, i den graden huset allerede er overvåket, å runke.

Velkommen til en språkbarriere.

En vakrere verden. (Uten meg. Mie Peddersens babygris. Ja, jeg vet at hennes mann knullet den jævla babygrisen som forlengelse av Captain Beefhearts China Pig og nordlendingasiatkopiavbritt Skavern Mie. Men vi kan ikke ha OVERSIKT OVER ALT HELLER. OG DENNE HÅNEN TREKKER JO I LANGDRAG) Men tilbake til Lou Salome. Alt tyder på at jeg via innleggelser og møtet med May Volden ble knyttet til Mie Pedersen fordi Ran Die Skjøtt Kjøtt Skifs Skift hadde koblet meg til asiatiske Mie før det. Men meningen er kun synlig via Pedersens nakke, og ikke Jan Pedersen plassert på Jaren og ansatt venn av min mor, via min far. Det dreier seg om symbolske oppkuttinger av mennesker som i Pedersens tilfelle kan ha dreid seg om ren vold mot henne. Men Britt synliggjør også, som ansatt veninne av meg, en oppkutting i forhold til B-Ritt Skavern. Og De Frustrerte 2 har da også en ganske opplagt Britt kopi med vond rygg som spiser symbolske øyne fra kjøleskap, kanskje var Britts rygg en fake, eller trampet på, eller de fant en person med historisk dårlig rygg. De Frustrerte 2 er dermed et klart grunnlag for Tegneseriemuseet i belysning av at noe er oppnådd. Underbygget med Erseka og Eneng. Det dreier seg om en E som et interessant fenomen. Fordi de tre Roa tunellene kan være koblet til utsagnet Lu-Sal-Om, og vi mangler en E vi kan leke med. Det fører til Lung Garden i gult og kinarestaurant i sentrum som et fysisk nullpunkt for en fastettelse av alt som dreier seg om meg betyr Lusalom-E. Dataverdenen kan bety det fysisk, noe som betyr en symbolsk halshugning av verdens befolkning fordi jødene ikke har klart å komme unna Davidstjernen eller at Dictators inspirerte amerikanske ungdommer liker å benytte en gammel historie. Fordi de via Nicos fall klarte å nærme seg tyskerne i et fiktiv vennskap, inkludert Nietzsche, men uten Elisabeth. Fastsatt med God Save The Queen singelen til Sex Pistols. Men Lusalom-e er derfor det meste, og kan ha ført til en fysisk utflytting fra bygda, hvis menneskene her ikke er drept, Haprobygget er en Lusalom-e. Huset her er en Lusalom-e, med Ramones plasserti en alkoholfri bar i kjelleren som trygt grunnlag. Oslo er en Lusalom-e. Sverige er med Strindberg en Lusalom-e. Usa er en opplagt Lusalom-e. Også filmer er ikke lengre fiktive kuer, men rene griser i vann knyttet til Sister Ray, Blusalom-e. Afrika og Kina er Lusalomer. Månen er med det amerikanske flagget en Lusalom-e. Mars er beunget av Bowie. Overførsel av dyrebilder til stjernebilder via Egypt og med jødene i kontakt med Egypt gjør hele universet til en Lusalom-e. Tegneseriemuseet leker gjentatt med e'er og dermed også med mat, noe som fører til oppstykkinger i matvarehandleren med Oscar Fiskerogn og lignende. Arnfinn i kjelleren til Tveit på Lunner er dermed også en oppstykking av Britts ryggproblemer med link til Lu-Ner og dermed er Arnfinn en symbolsk dårlig fot, med link til Prosac bilen i dette husets kjeller, han kan fysisk ha fått tennene trukket for å skjule det faktumet. Dermed blir Arnfinns interesse for Lou Reed viktig fordi det dreier seg om Reed som jødisk og immanent splitting av mann kvinne symbioser som Nietzsche var talspersoner for. Og Dermed også en midlertidig løsning på splittelsen mellom kontinentene. En årsak til et vedvarende skuespill med meg som grunnlag utenfor stuevinduet er derfor det faktumet. Reed-Salome vi ikke kunne oprettholdes som et 1877-2011 fenomen, i det minste ikke i øyeblikket jeg avslørte Moses som griseknuller.

tirsdag 5. juli 2011

Ikke rart jeg oppfører meg merkelig for tiden.

Dere har stjålet Meine Schwester Und Mich. Synes dere jeg har for mye å holde meg fast i. Eller skal dere starte en ny butikk kjede med tittelen Knulla Mamma 2 Ei Geit.

mandag 4. juli 2011

Det er en ubegrenset tilgang.

Og det er ingen grunn til ikke. Jeg sier deg at det var kun en ramme. Ramma kan skimtes med Yapoo filmene. Men hva mener egentlig forfatteren av sangen Emi. Rammstein. En link til Elisabeth Nietzsche. Dessuten kan noen i etterhand ha tolket Stonehedges to sirkler mot de to atomsprengningene av Japan og tolket dem begge som et tegn på Grisen. "Hade A.M." kan også være en link mot dette fordi A. M. Nielsen var svensk og forholdt seg, tror jeg, til Strindberg som et problem, dukket opp av Wergelandsøskenenes mulige påstand om at Paulus fall av hesten handler om bestialitet, men mer konkret Seth vinklet mot grisen. Og dermed kan meningen være med nevningen og koblingen til A. M. i Sex Pistols' sang være det gule i det svenske flagget som en årsak til at problemet dukket opp. Brian Jones kan være en annen argumentasjon, hvis han skrev Sympathy For The Devil med meningen Jerome. Spørsmålet blir hva som på annen måte kan underbygge en teori om at Kina er en skjuling eller avstandstagen til grisen som ødeleggende Egypt, fordi jødene hadde tatt Seth bokstavelig, og fordi Seth i utgangspunktet delvis handlet om omverdenen. Anne Byenstuen er linket mot Sverige med filmen I Kina Spiser De Hund, det kan på lik linje med Voluspa bety at de ble tvunget til å forholde seg til hunden som problem, noe som kan føre til en undertrykkelse, men det kan også bety at vikingene fikk en religion fordi dette kom av en teknikk som ble innført i Kina, en avstandstagen, kanskje linket mot dingoen i Australia. Vi har så vidt vært innom kampsport i en kinesisk sammenheng, og det virker som det er en forbindelse mellom El Do Ra Do og Ju Do. Det kan derfor handle om en motstand flere hundre år før kristendommen ble dannet i forbindelse med jødedommens undergang sammen med Egypt. Men det betyr også en forbindelse mellom indianere og kinesere som kan være nesten umulig å forholde seg til, hvis det dreier seg om asiatene som for en stor del opprinnelig indianere, med mongolsk grunnlag.

søndag 3. juli 2011

Jazzklubben i Brandbu sentrum.

Ble plassert på Folkets Hus delvis av samme årsak som Lung Garden kom dit. Motorheads I Am The Sword peker mot "I was the one, that you didn't see" som igjen bety Elvis Presleys I Was The One, som igjen peker mot benyttelse av runerekkens første tegn, som igjen linker mot Follow That Deam, og det betyr klart et ønske om å utrydde mennesker ved å dele dem i bestialske og ikke-bestialske, ellers ville aldri Chumawamba hatt en bekjennende hund på forsiden av sin This Is What Jew Want. Dermed er Terje Rypdal en opprettholdelse for noe bestemt på tidlig 60-tall, og ganske riktig så har jeg ikke bekymret meg mye med fyren fordi han bedriver jazz. Men det kan igjen tyde på at heavy metal er en bevisst fortsettelse av fenomenet. Selve Kassa av benyttelsen av meg, med det underliggende ønsket om å bli kvitt Jesus-Paulus-Jerome som griseknuller.

Fyren hos Brodersen.

I lille sønn rolle til den forkrøplede utleieren med Jon Rognlien i overetagen. Er direkte linket til gitaren som den andre naboen solgte til meg etter at jeg ble anklaget for å ha forårsaket hans lillebrors selvmord som hadde flyttet inn der etter ham. Han tok en overdose allergitabletter og banket i veggen mens jeg spilte Stooges bootleg versjon av Rubber Legs albumet, som igjen er delvis splittede låter. Han er igjen et bilde på Thompson som i Sharkhunt avslører at han ble voldtatt av en festbande. Men både barnemisbruket og voldtekten var iscenesatt, og derfor blir det bevisst benyttet videre for å benytte Thompsons galskap. Og mannen med brillene var virkelig for en stor del gal, og svært ensom. Han kan være koblet til barndomsbildet av meg med stygge briller og rød genser. Men han kan være den kannibalske tendensen hos meg noe som bevisst gjør meg til gitaren fra den perioden. Et bilttut kan derfor sette igang reaksjoner som å skrive på nettet som om jeg ikke aner at andre leser det. Albumet var i en pen sølvfarge og kan tyde på at det bevisst ble benyttet. Sharon Stones Sliver film og boka. Sil taggingen utenfor.

lørdag 2. juli 2011

Tegn fra igår.

Dette kunne blitt en egen blog, men vi avventer situasjonen. 1) hversu fór mál þat er þú reist i krosskirkju
(Oversatt: Hvordan lød det utsagnet som du ristet i Korskirken?)
2) f(v)ælerþa
(Oversatt: Vel er det)
3) óli er óskeyndr auk stroðinn í rassinn
(Oversatt: Ole er uskjoldet [eller: utørket bak] og pult i ræva.)
4) ??? vel fór þat
(Oversatt: ??? godt lød det.)
Kanskje gir innskrifter som "Gyda sier du skal gå hjem" og "Nå er det stort ståk
og styr" oss et innblikk i vertshusmiljøene, for det harmonerer godt med det
inntrykk man får av beretninger om edrueligheten i våre byer, at drukkenskap og
fyll var vanlig når folk kom sammen. En innskrift som reklamerer for et vertshus
drevet av en kvinne er også funnet i Bergen.

fredag 1. juli 2011

Jeg Liker Ikke Jøder.

Jeg hørte faren min si dette en gang i stua. Men moren min som bestialitets og nazibefengt kan umulig ha sladret det videre. Det innebærer at den setningen kan danne grunnlaget for benyttelsen av meg, og at et viktig poeng med Hunter S Thomsons Haijakt er at han formidler den samme meningen. Huge er Hug Lou Reed. Works. Litt.

Dåpstradisjon.

Min uskyldige godtroenhet henger delvs sammen med faren min som kastet vår bikkje Lady i Randsfjorden. For det var ikke opplagt hva han mente. Se om du kan svømme. Si nei til bestialitet. Undersøk om terriere liker vann, noe de ikke gjør. Misbruk barn. og det siste var meningen, men det innebærer at noen fortalte ham den meningen som en advarsel, og at misbruket via dette ble ledet på ville veier.

Barnemisbruk i England.

Lasse hadde krittvitthår, dårlig farget i en ekkel gul rosa glans. Hans domene var bassenget på ungdomsskolen. Men benyttelsen av barnemisbruk finnes synlig i ordspill som Cash and carry, cash end ca ri, gaff i ræ O, gaff L bi terr, biff l ga terr, si L, Kast end terrie, Test & Carrie. Den siste fører til en påstand om at boka The Stand og Carrie danner en helhet med en immanent avvisning som leder deg inn i døden hvis du forsøker deg på barnemisbruk, men som bygger på det samme fenomenet. Cashed And Tarjej. Psychic Tv's Genesis P-Orridge ble mildt sagt mistenkt for å misbruke sin datter, og søskenbandene hans er Coil med deres Scatologi, og gruppa Test Dept.

Lakk nozze.

Jeg har nevnt muligheten for at Hunter S Thompson synliggjør en bevisst benyttelse av barnemisbruk, og at han kan ha blitt ledet i en guttefelle, ettersom han selv benytter barnemisbruk språk, eller bortforklarer internt, i passasjer av Haijakten, isåfall fordi hans navn passet med en benyttelse av et angrep mot Ess Ess. Jeg har også nevnt Lasse i min barndom som virket som en tvilsom figur. Det kan igjen bety at venner av meg ble misbrukt, og at det er en vanlig benyttelse av misbruksmuligheter, ettersom personer som Piaff og Rimbaud kan sies å være selvutbrennende, et grunnlag for Vhs riktignok, men allikevel, få av mine venner røyker. Lasse finnes med allaer som Essnåsamannen. Nokk Lasse. Dvs en underliggende oppvåkning og kanskje Lasse som en del av meg selv via "La se" dvs spionering via barnemisbrukerens øyne. Figaros Bryllup kan dermed sees mot den stillingstagenden. Det fører til spørsmålet om barnemisbruk generelt bortsett fra at Rema samtidig introduserte Oscar Fiskerogn og Figaro Oliven. Barnemisbruk i Egypt gir mening i form av påkallese til fedre i en del av kloden som er ukjent. Det innebærer at en Lasse ganske sikkert befinner seg som en virkelig person i Usa, og at han ganske tidlig ble knyttet til Hunter S Thompson, fordi Tom Sletmoen var Lasses virkelige offer. Plasseringen av broren Jon Sletmoen i Canada underbygger mildt sagt den påstanden.

Skjølka.

Bortsett fra en forbindelse til et bilde av faren min til fjells som ganske sikkert ble benyttet til en fjelltur i Trollheimen, som egentlig betyr en reise i min egen historie og hjem med noen cm avstand til folk som står og slikker veggene her, inkludert Siouxsies Staircase Mystery. Er Kalvsjøbutikken en opprettholdelse av Rimi Rema etc som en benyttelse av moren min som selvstendig næringsdrivende. Det må for mange ha fortonet seg som en spøk, en Fjolls Til Fjells, det vil si at man uten vanskelighet kunne knullet henne, drept henne, voldtatt henne eller sagt noe om bestialitet og lesbiskhet. Det dreier seg om et annet bilde som er benyttet, meg eller Marit på en kjelke som 2-3 åringer.

Kald Ole eg er.

Om faren min har samarbeidet om direkte planlagte utryddelser er ikke mulig for meg å si, men han må ha vært en del av noe, men også ganske grovt benyttet. Hans Hansen er en underliggende påstand om at jeg bør komme meg vekk, 10 år før jeg tenkte på å komme hit, noe jeg fortsatt egentlig ikke gjør. Men plasseringen av vedsalgsskilt mot Kald Ole eg er tyder på en link via ham som person, oppbygget bla mot Holepalasset og linket til Brandbukampen, kanskje tom mot steinene på nybyggets tak. Det er igjen benyttet mot Hapro som arbeidstreningssenter. Og flyttingen av Alfa henger sammen med Dag Dammens bowling, og medarbeidere i butikken, Tove Laursen kanskje, som foreslo bowling for de ansatte. Alt tyder på at faren min ble myrdet via meg bevisst som en måte å benytte ham som død. Og Vhs kan derfor ha vært et langsiktig mål. Arbei Ess Ved Ning. Med Eneng koblet til Ola morset, og bevisst gjort til en splittelse av meg som en splittelse mot faren min. Omtrent slik I Am The Sword må ha fått sin tegneserieledsagelse i Japan fordi faren min ble benyttet via den siden av kloden, mens Astri ble koblet til Brasil, via Marit, og dessuten via Anne Byenstuen ved at hennes stol først ble plassert i antikvitetsrommet og deretter antagelig ble plassert hos Lise dy. Det kan igjen bety at selve Arbei Ess Ved er koblet til Ingvald Eid ved plassering av bokstaver på klær og biler, en bevisst kobling til faren min, og gjør ham til en del av en intellektuell person. Bjørn Tomter kan sies å ha delt seg tidlig eller ble benyttet bevisst som en splittelse via to brødre på en gård overfor Lunner, og den enes interesse for Toy Dolls kan derfor både være Tomterns nostalgi og bevisst splittelse, noe plasseringen av Erik Tveit og Nilsen i etagen under kan tyde på. Skjøtskifts vennskap med dem er dessuten en underbygging av det. Det fører til Karl Ole som en skurk. Kanskje fordi han har sagt rett ut at myrding og utslettelser er nødvendig, og at han støtter det. Slike uttaleser og samarbeid med mennesker som er av den tankegangen kan få konsekvenser, og dermed er hans reise til Joguslavia sammen med meg og hans første kone et tegn på at han var med på noe, og hans reaksjon med gevær på randen av selvmord etterpå, etter at hans kone hadde forlatt ham, et tegn på at han virkelig var en viktig brikke for å starte utryddelser, via meg og faren min.