onsdag 5. oktober 2011

Stor og liten, hand i hand.

Ble fastsatt med fillupessensflasker. Som må ha bygget opp til barnemisbruk. Det dreier seg om noe delvis styrt fra Italia med Manaras Klick! tegneserie, som ganske sikkert er koblet til dataverdenens mulighet til manipulasjon via seksualitet. Klick 2! var i miniutgave. Dessuten ble Bilal gitt ut med Terminator 13 i en lignende pocketutgave, som dermed er koblet til filmverdenen, hentai, Tyskland. Og negre. Men minnet er dermed 1877. Som med Alice In Wonderland kan ha prøvd å styre interessen fra kannibalsime til barnemisbruk, som en løsning. Lolita kan tyde på det samme.

Grunnlaget må være nettopp seksualitet, også bevisst blinding med Xp, Windows osv.
Fordi pornobladenes glinsende forside ganske sikkert ble brukt direkte til "øyefanging".
Det er i dag helt uvesentlig og foreldet, men blir som sagt benyttet med First Price syrecola, det vil si drikking av mineralvann som noe seksuelt, barnemisbrukende, og underliggende trussel mot indiansk avstammede i Europa. Det betyr ganske sikkert de fleste av oss.

Årsaken til at Elvis konsert fra 1969 i Vegas hvor han nevner to personer som kan ha vært årsaken til hans fall, dvs kannibalsime, og årsaken til gatoraid, woawa snakk osv, blir nevnt nå. Er dermed at hevn for Elvis ligger under det hele. Are You Lonesome Tonight ble sunget i gravalvor på den konserten, noe som tyder på at latterversjonen var et utløp for en avbalansering. Det pinlige med Slade som bevisst jødiske kannibaler i hån over Elvis ligger ganske sikkert også under det som skjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar