søndag 9. oktober 2011

Klæ ta dæ læo.

Setningen er klart tydelig hørbar på den ekstremt lange sangen The Wanderer på Psychic Tv's Tarot Ov Oblivion. Men kun forståelig ved å flytte en mer feminin og hånende Oslostemme like etterpå foran, som kan tolkes som "fner". Det vil si en La-al som sammen delvis gir meningen Frogner. Like etterpå sier en søt kvinnestemme Alfa. Nilsen fortalte at Terje Rypdal var overopptatt med sampling, og det kan bety en videre benyttelse av gamle eller nye opptak av meg, men trompetlyden svulmende rundt Læo er ganske sikkert i utgangspunktet linket til Rypdals idiotgitar og Garbareks saksofon. Jeg har nevnt Jon Olav Melås' mor et par ganger, og hennes Lat Att Dynni. "Klæ ta dæ læo" er en direkte fortsettelse. Men også arbeidsstedet hennes Folkehøgskule Vof vridd mot en annen Psychic Tv samling med 20 minutter med hundeglefsing, albumet het Frog Syndicate el.l. Dvs kun forståelig for en som har sett Jon Olav vise fram sin vortebefengte pikk, og samtidig anta at man blir brukt med en Frogner Butikk - Alfa Skofabrikk mening til å samle en helhet av Rema og Rimi.

Me to ess.
Det gir en jødisk vinkling mot First Price pakningen, men kanskje like ille med direkte gift i papriet til selve sigarettpakningene. Jeg har brent det papiret noen uker nå, i et stengt rom, og det var virkelig årsaken til at Big Ben papiret vridde seg. Det vil si at giften som kan ha vært tilsatt rullingspakker for å lage en helhet av meg, hele tiden har vært tilstede i sigarettpakkene.
Kun tinnet eller sølvpapiret beskytter sånn sett. Martin og Bowie som tinman i en hyggelig enhet.

Det betyr at alt du kjøper er laget med den meningen, fordi jødene spiser andre mennesker, og bortsett fra å ønske å servere deg samme føden, bevisst lager en usunn helhet av det meste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar