mandag 31. oktober 2011

Det er fullt mulig å se tegningen nederst til høyre bevege seg.




Men la oss først se på utgangspunktet. Det vil si en tolkning av den aztekiske guden Uitzilopochtli som Jesus, noe mange har gjort. Ikke uten gode argumenter.

For det første er bena hans Kleopatra og Jesus, de danner sammen en krøsjet tilstand med ønsket om at grekerne skulle få lov til å overta Egypt etter mayaene. Dessuten ligger det i bena et Dionysisusk Agreppsk hat og misunnelse mot det meste. Spesielt overfladisk godhet som de tolker mayaene som. Jesus kan ha blitt skapt i Israel med kannibalisme. Det leder mot Osiris i rollen som Adam i det gnostiske skriftet Apokalypsen Til Adam. Men Osiris er ved å kobles til Adam uten fare, også de mange henvisningene til vann har ikke noe å si for Osiris som guddom.

Det er ordet Apokalypsen, et gresk ord som henspiller på Apollon som nesten-re som er faren, og lager tre skjell eller armer til Uitzilopochtli , et utgangspunkt for det vi kjenner som pyramidene i Mexico. Osiris' tre-enighet.

Dessuten er Dionysisus' Gudshode en fallitterklæring som gir muligheten til en overbygning til guden, noe som nesten gir ham et hode.
Eldorado er dermed mulig å forstå som en kommentar til monsteret. Det vil si at det fantes liv på begge sider av jordkloden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar