mandag 31. oktober 2011

Sven Elvestad likte ikke den kuttingen av ordet Jeg i Færgestednovellen.

Den henviser til Ole og Mt som navn. Og ble fastsatt med Malene som hån.

Dere er noen drittsekker.

Jonas Fitte?.

Ja.

Mark.
Ess mitt.

Det er fullt mulig å se tegningen nederst til høyre bevege seg.




Men la oss først se på utgangspunktet. Det vil si en tolkning av den aztekiske guden Uitzilopochtli som Jesus, noe mange har gjort. Ikke uten gode argumenter.

For det første er bena hans Kleopatra og Jesus, de danner sammen en krøsjet tilstand med ønsket om at grekerne skulle få lov til å overta Egypt etter mayaene. Dessuten ligger det i bena et Dionysisusk Agreppsk hat og misunnelse mot det meste. Spesielt overfladisk godhet som de tolker mayaene som. Jesus kan ha blitt skapt i Israel med kannibalisme. Det leder mot Osiris i rollen som Adam i det gnostiske skriftet Apokalypsen Til Adam. Men Osiris er ved å kobles til Adam uten fare, også de mange henvisningene til vann har ikke noe å si for Osiris som guddom.

Det er ordet Apokalypsen, et gresk ord som henspiller på Apollon som nesten-re som er faren, og lager tre skjell eller armer til Uitzilopochtli , et utgangspunkt for det vi kjenner som pyramidene i Mexico. Osiris' tre-enighet.

Dessuten er Dionysisus' Gudshode en fallitterklæring som gir muligheten til en overbygning til guden, noe som nesten gir ham et hode.
Eldorado er dermed mulig å forstå som en kommentar til monsteret. Det vil si at det fantes liv på begge sider av jordkloden.

fredag 28. oktober 2011

Alt tyder dermed.

På at Usa ble angrepet av japanere, fordi det eneste som sto i hodet på italienerne var å hevne kapringen av indianerne. Det blir enda mer klart med England i kontakt med India. To stormakter som med grisk blikk så etter alle muligheter til å kapre, hevne seg, og gå lange omveier, slik Mussolinis kontakt med Hitler må ha vært.

Pdf filen Færgemanden.

Er tendiøst klippet, for å linke meg mer direkte og aggressivt mot Mausenburg. Krøssklippinga gjør det mulig å lage meninger av Færgemanden som mor. Det betyr at det har skjedd nylig.

Men norsk kulturliv har levd godt av de bøkene, noe som kan forklare at de er ikke eksisterende. Og med ca 100 stk er det mulig å gjøre mye ekkelt.

Odd Børretzens "Hun forsto hva jeg mente" er linket til en kobling mot Ann Mari, som igjen gjør det mulig å tolke tegneseriemuseet og Mor Gohjerta mot henne. A er E. Det er dermed forklaringen til Britts Børretzen interesse. Hun var koblet mot meg som ryggstøe, med navnet Nilsen for å vise at kun A. M. Nielsen er skyldig i jødeutslettelsene. Hennes dårlige rygg var en fortsettelse av Gry Haagensen som skjult link mot Nietzsches Zarathustra 4. Hågg Ryggen Sen.

Norges tragikomiske Loke er også dratt over til min person med Oslo Beurs, som også delvis skjuler meg som kannibalsk. Wesenlunds Telefonrør. Skyggene fra Lal Tok.

onsdag 26. oktober 2011

Hm?

Nei, jeg mente kun å poengtere at punken ganske sikkert er en Sieg Heil mening, med bidrag fra amerikanske italienere og jøder, og noen indianere. Og med klare forbindelser til Trondheim. Det vil nesten si hele verden, i oppdagelse av Sama Veda som utnyttelse av diverse urbefolkninger.

Dermed tyder alt på at Warshaw som et glimrende band ble knyttet til det hele i en anti italiener holdning fra italienernes side.

Det vil igjen si at benyttelsen av deg tyder på at du i egentlig forstand er død.
Bortsett fra at for meg vil alltid Joy Division forbli Warshaw.

Så Deborah Curtis.

De skrev en god del sanger for Joy Division. Med din mann som en eller annen Elvis på scenen?
Og beviste en gang for alle at Nietzsche ikke skrev sine egne tekster, men at Elisabeth var den virkelige helten.

Og forsøket med en kvinnelig organist fungerte jo så utmerket!

Deres manns Jd er blitt bilskilt på Brandbu, vet De det? I hån og feminisering av min person!
Jævlaaaaa FITTE! Vel, hvor var vi. De ble voldtatt, og skrev sangen Warshaw. Men dermed er De også i forbindelse med Geronimo, og koblingen av mej til Dem er dermed en vesentlig årsak til at Geronimo har fått en standsmessig plass på denne siden for tiden. Han blir regnet som underlag for Hitler vet De det?

Deborah av T. Rex. C'mon!

mandag 24. oktober 2011

Ron Mussolini.



Tor?
Svar T.

Louis Malene Æ-leien Lane.











































Lise ble linket til.

Skammen!!!! det var å benevne Dantes fantastiske Gudommelighet til en nicaguransk morsomhet på en mfx drittscene med en bokserie som omfattet bl.a Wergeland (sic!) og Herman Wessel, og Amalie Skrams Afkom. Den ble gitt ut 5 år etter Astris død, og 4 år etter Verdenssutstillingen. Også kalt Matt I india. Den linker antagelig direkte til det AVSKYELIGE!!! og tross alt utvortes, men allikevel, Kor T for å si det sånn. Hvem i helvete bryr seg om megga Malene i Elvis-Ole skinnjakke forresten.

Ludvik Holbergs 3 skuespill Jeppe På Bierget, som omhandler hvor fantastisk man blir med litt støtte av italienere i matveien.
Den Politiske Kandestøper som er et grunnlag for Herman Wildenveys navn og kan bety at han var direkte styrt av italienere. Men Kandestøper er navnemessig også ganske likt Leibniz. Dvs idioten som knuller kuer med jøder og spiser menneskeøyne.
Erasmus Montanus var det 3de skuespillet, og det linker direkte til meg. Jeg tror jeg ER NOE!!!

Sannsynligvis kjøpte Lise verket fordi det handlet om benyttelsen av henne selv. Hun hadde ikke mange bøker.
Men, det kan dermed ha vært et grunnlag for Christian Berghs stranding på Brandbu, og er kanskje grunnen til at jeg ble født.

Takk Ludvik.

Krishnamurti i Mexico.

1st Public Talk. Alpino, Italy; 1st July, 1933
2nd Public Talk. Adyar, India; 30th December, 1933

Hva Er Riktig Handling??!
Auckland New Zealand 1st Public Talk 28th March, 1934
Sao Paulo, Brazil 2nd Public Talk 24th April, 1935
Å Plate!!!
National College, La Plata, Argentina Public Talk 2nd August, 1935
Santiago, Chile 2nd Public Talk 7th September, 1935
Mexico City 1st Public Talk 20th October, 1935

Er nøyaktig lik Las Vegas.
Dvs Maria Callas har kommet til Usa, skjønner hun er død, og ønsker å få med seg pappa.
Krishnamurti er John F Kennedy og Reagan tilført vorter i maten i stedet for hjerne, øyne og Residents tunger.

Grunnlaget for indiakrøplingenes samarbeid med Buffy.

Er en amerikansk Gudommelig Spøk link mot Italia i en 8-binds oversikt over indianske skrifter, dvs bl.a Mayaene og Creek indianerne. Den tredje boka har en Nicaragua skuespill vinkling, og kaller den komedie. Det vil si at de VET at Dantes verk handler om italiensk invasjon av indianerne.

BRINTON'S LIBRARY OF
ABORIGINAL AMERICAN LITERATURE.
NUMBER III.
THE
GUEGUENCE;
A COMEDY BALLET
IN THE
NAHUATL-SPANISH DIALECT OF NICARAGUA.

Buffy Sainte-Marie er dermed en italiener.

Men værre.
Navaho ordboka jeg fant på nettet har en pdf-mening med Xavaho under innledningsordet.
Det betyr sammen med mordet på min familie som mulig samisk avstammet, at Buffy ønsker å avfeie sitt grunnlag India.

India er den ALVORLIGE kannibalen i denne historien, og avsluttet sine gjerninger kun i øyeblikket, ca 300 f.kr, da de visste de kunne slå Egypt.

Hennes italienske mokkasinsnøring kan hun stappe i SIN JÆVLA NAVLE.

Malene Slakter'n Røsandnes.

Er et resultat av italiensk mafia i Usa linket til Marlende Dietrich. Kanskje et grunnlag for mordet på Kennedy. Men også dermed en omfavning av Tyskland og nazismen, Brians død etter å ha blitt invitert til Tyskland.

Hun er Ron Wiesly.

En idiots reise. Dvs mordet på meg.



Er kun interessant med A. M. Nielsen i kontakt med Tyskland. Noe vi har dokumenter som viser, noe som igjen gjør ham til formidleren av min bestefar til nazismen.
Men "møtet" som burde skje ved at en annen enn dusten fra Wang Handelskole, Tony, tar fram sin kniv, er en langt lavere italienerkødd kommer innom og dreper meg.

Jeg som en del av moren min, eller kanskje heller Lise som virkelig samarbeidet med A. M. Nielsen, er et speilbilde av hvor fullstendig kørka italieneren er, og hvor dumme de er som jobber for dem.

Residents.

Er en italiensk innrømmelse av at de hadde drepte de hvite amerikanerne i løpet av 70 år. Men det skjer ved hjelp av fulstendig anonymitet, og tilegnelse av egen kannibalsime. Eyes are big for what they weight på Santa Motherdog singelen, og Smelly Tongues på Residens Meat. Ressybeef fra 1971 benytter Beatles som cover, men inrømmer samtidig at Beatles var et amerikansk fenomen. Kannibalske, med en mulig link mot moren min før jeg ble født.
Dessuten er øyeeplene direkte brukt mot Hiroshima som moren min, Go Hjerta, og meg som Nagg Ass Akk Eye.

Det gir kun mening hvis A. M. Nielsen på oppdrag fra svenskene var italiensk styrt.

N-er-Ge-keisisssss. Bluuuuuuuz. Residentzzzzz.



Italianozzzzzzzz.

Vi har.

Italienere over hele jordkloden.

Fukkem.

Therese Nilsen var antagelig kannibalsk.

Og ganske sikkert derfor forelsket i seg selv via en ekstrem splittelse.

Tv aksjonen.

Ble virkeliggjort ved at Malene Røsandnes stilte seg utenfor dette bygget med en mobil, stirrende mot haproringen. Kledd i svart. Det vil si henne som rødhåret i link mot Ron Harry Potter, som igjen betyr bruk av rødhårede som symbolske kannibalgrunnlag.

Det vil si at bruken av ett og kun ett menneske skjedde, inkludert overrekkelsen av Hans Hansens røde bil som i mellomtiden var blitt grønn, med en plassering av ei rød bøtte ved Roa Bil, kun kunne ha drept meg hvis moren min var forelsket i Therese Nilsen. Som symbolsk var flyttet fra Ringen med en hvithåret jente på Veierød Spar.

lørdag 22. oktober 2011

Hei. Tony.

Sa far ri.

Jesus kunne gå på vannet.



Av denne enkle årsaken.

Tank Girl er 1984 historien.

Motorsagmassakren er Kollaps og Ola Snortheim.
Det er noen som har solgt slike tragedier til amerikanske mangemillionærer.
Det betyr at det er en vesentlig årsak til en invasjon.

Ron Ashtons navn ble tolket i forbindelse med meg.

Dvs en nazi som sa ææææsj, knotta, og jøde.
Dvs sangeren i 1984 som nikket til meg fra scena, og ble drept.
Dessuten den korte karrieren til Robsahlm ble avsluttet av den samme grunnen.
Motorsagmorder planket jeg sikkert på gitar en gang.

Det er derfor jeg liker Iggy.
Han er nemlig styrt av Wagnerine.

Jeg og.

Have some fun - my dream is dead.

Vel, ikke min personlig, men koblingen fra Fun House til I Got A Right med den sangen som et sammenbrudd tyder på at Elvis ble plassert i Vegas av en grunn.

Det kan bety at italienere var medskyldig der også.

Italienerne.

Må ha tolket Wagnerine som Isis. Det vil si et bevis på at deres tilnærminger til kannibalsime var riktig. Dessuten må de ha avfeiet Nietzsche og Elisabeth samtidig som idioter.

Egil Eldoen.

Er antagelig en av årsakene til Mor Go Hjerta.
Hans Welcome Into My Hearth fra 1985.

1984.

Sangeren i den gruppa kan ha kollapset pga Kafka Prosess, en ironi over Hva Faen.

Kollaps.

Einzturzende Neubautens album fra 1981 kan ha ført til sangeren i gruppa Kollaps død. Fordi Gene Dalby ga ham sangen Motorsagmorder. Deres eneste bra sang. Som kanskje fikk ham til å tro at de var styrt av tyskere.

Bakken.

Moren min som katolikk, men undrende på hvilken familiegren som kunne tenkes å støtte meg, Bakken.
Blaker med en sjarmerende oppringning.
Marit eid av overklasse.
Lise i samarbeid med muslimer, søramerikanere og yoguslaver.
Eli i Tyskland og Brasil.
Sveins filminteresse, men samtidig mulig dekkende en hån av ham selv, anarkistøya i Nord Norge. Hans eneste kjente film.

Det gir et bilde på en bevisst samkjøring av motsetninger.
Som faktisk kan være drepende, fordi moren min må ha likt italienere.

fredag 21. oktober 2011

Thunders og Japan.

Han må ha blitt drept fordi han følte skyldsføleser for atomsprengningene, og antyder dermed at Usa ikke var i stand til å handle fornuftig.

Noen grunn til det?

Dink Mel Will.

Born tull 'us.

Kan være en grunn til å like Dean Martin.
Kanskje fordi sangen var ment til meg?
Kanskje tv serien Lassie var det også?
Kanskje de brukte en del gryn til å overtale Larsen familien til å kjøpe en sort og sinnsyk collie i forberedelse til Thunders planking av sangen som en parallellkjøing av punken?

Uansett.
Jeg må avvente å like Thunders til puppene mine har sunket til et lavere nivå.

Har dere flere slektninger av meg?

Italienerne kan være årsak til amerikanernes kannibaltendenser.

Dermed kanskje også fastsatt med nettopp Astri.
Linket mot deres gamle Rotte.

Den ekstreme mengden filmer og mo-vi kan tyde på det.

Dermed må de ha samarbeidet med noen.
Indianere, afrikanere, mexicanske innvandrere.
Stort sett tjenere.
Og jøder.

Mekonomen.

En M bil kjørte forbi da jeg skiftet dekk hos Hells Brandbu. Dessuten var de to dekkslagene Steffen viste et tegn på at Yokolaugh dekkene som dyre kan tyde på at valget sto mellom italienere som hevnere og japanere. Men dermed også styrt av italienere. Dessuten er M bilen en link til tilsynelatende muslimer som overrakte menneskjøtt i kebab på Hønefoss.

Det kan bety at jeg stadig får menneskjøtt til føde.
Kanskje Tore Blakers øyne.

Uansett ble Mekonomen tolket av meg umiddelbart som Me Cow No Men He - Essed (!)
Og dermed linket direkte mot meg som en morsomhet.

Jeg kan derfor tenkelig måtte innfinne meg uendelig mange slike morsomheter.
Og dermed kan italienerne ha tilegnet seg nettopp Den Evige Gjenkomsten med den meningen.
Fordi deres fastholdelse i jødedommen immanent betød nettopp det.
En måte å slippe unna. Men i forhold til vikingene en mer direkte tilegnelse.
Som sammen kan ha medført SSs.

Frank Si Natt Ra kan bety en innrømmelse av Vavtrudne, samtidig som en medvirkning til Astris blindhet som en fastsettelse av noe i forbindelse med Tyskland. Og Dean Martin er derfor enda en innrømmelse, som med meg ble ødelagt. For godt.

torsdag 20. oktober 2011

Mauren.

























Det er en mulighet for at bare det at jeg nevnte maur til min onkel Toralf på Frogner da jeg var 4-5 år medførte gruppa Adam & The Ants med link til moren min og en bastant feminisering av meg. Som må innebære at øyne, Martha navnet, har en fuglevinkling for amerikanerne. Min ønskede blindhet er omtrent som en ønsket fortsettelse av kristendommen via Wagnerine som nettopp det. Fordi det kan ha vært det som skjedde. I et forsøk på å kapre Osiris fra noens side.

Mauren er synlig i en sirkel på Elvestad biografien i grønt cover. Mens en annen biografi om han har hudfarget cover, som kan være direkte benyttet i en falsk samebok, som igjen kan ha en falsk pil på et bilde for å linke det til Forrest Carter, og Geronimo. Dessuten er det en sannsynlighet for at Iggybildet hvor han bøyer seg bakover er manipulert direkte mot "tråden" som danner en helhet på den bearbeidede sametromma.

Residents øyeeple kan være forbildet, og det kan bety at sametrommas øye også er en ren manipulasjon, men uansett er det ikke et typisk uttrykk på en sametromme.

Jeg.

Er antagelig S.D. i boka om Geronimo til Forrest Carter. Det vil si at den boka er en del av et amerikansk projekt. Dessuten at den som kanskje den eneste virkelig knytter meg til Sid Vivious. Men derfra til Mark E Smith og Ian Curtis er ikke veien så veldig lang.

Fill Ring.

Snus fnys, slafs. Sluurp. Drypp drypp drypp. Knus kvæsj knæsj. How to get best.

Yea!

Yea!

Det holder nå Geir.

Er Mark E Smith død nå?

Ja, Tore, nå er han død.

søndag 16. oktober 2011

Ja.

Det var Brian, lempet ut av hans asiatiske paradis, i form av 4 samlinger med tv og radio sessions. Med overklistrede hånende nynninger. Dessuten en Mort Und Totschlag delt i 26 biter, med kommentar til min helhetlige dubbing, uten mikrofon.

Hvordan har dere tenkt å frigi Elivs?
Aqua Lene var kanskje et forsøk.
Men C'mon.

Gi oss Elvis konsertsessionene, med tåpe overlegninger.

lørdag 15. oktober 2011

Kjære Yoko.

Er det mulig å besøke Usa uten å synge Rice Crispies sammen med Brian Jones?

Greit.

DU ER EI FITTE DANSKELENE. Jeg gir Bodil Joensen et kyss i samme slengen.

fredag 14. oktober 2011

Johnny Rotten.

Ja.

De har jo nå sluttet i Sex pistols.

Ja, det er nu så det.

Hva med å koble dei te en fuggel, for å legge grunnlaget for samling generelt?

Piaff menneru'?

Jep.

Nja, jei vettitte. Da må jeg jo skifte navn til lydn, og det blir generelt mye mas.

Jo, vi forstår det. Men hvis vi linker det hele til din gamle helt Tore blaker?

Hans plate Exhile On Main Street menner'u?

Ja?

Kan jeg få den plata etterpå? Bare for å ha noe å mimre te vettu?

Ja, klart det.

Captain Beefhearth.

Er bygget opp som en jødisk musikkoverlevelse, dvs at de kanskje skrev sangene og spilte, mens Vliet gaulet. Men han malte og danner grunnlaget for Painting. Det betyr at Beefheart betyr Zarathustras 4 del, og derfor jødisk fordi det kan tolkes som en tilknytning til testamentene, men også perserne som jødenes venner og brødre. Captain er nazitilegnelsen, med meningen at Nietzsche uttrykker Mein Kampf.

Det betyr igjen at musikkverdenen står på Zarathustras 4de del.
The Day Music Died er derfor også når siste note i den boka spilles.

Det må bety at Wagnerine står som forfatter av den boka. Og den falskheten unngås kun når noen tar et oppgjør med sin religion.

onsdag 12. oktober 2011

Manniok planten, eller Kassava.

Er antagelig årsaken til at moren min 1970 kjøpte et 20 binds leksikon.
Fordi det lille ordet handlet om hennes eget traume med Martha navnet, som må ha blitt gitt henne etter Lises traume igjen.

Imidlertid handler dette om den engelske oversettelsen av Zarathustra, magikeren som geberder sine armer, eller kaster dem rundt, som en maniac.

Som sagt er det Elisabeths far.

mandag 10. oktober 2011

En brun campingvognbil ved bekken mot Yakka Oppa Satta.

Avdekker bruk av taterne som Ta Terr, via bilene som symbolikk.
Og med Reitan som grunnlag, dvs en trønder som per def spiser samer og jøder, blir taterne desverre nødvendig å nevne.

Steking av epler på bål, som jeg opplevde at taterne ved stasjonen gjorde i min barndom, var derfor en synliggjørig av noe alvorlig. Det dreier seg om det eneste huset som står igjen av Brandbu Stasjon.
De satt bak det bygget.

søndag 9. oktober 2011

2 år og en spliff Reitan?

Ja, året e ruint vettæ! Hahø!

Jo, og den siste ringen er en røkring det da?

Jepp! Pfht hosthark.

Sonny Vincents sang kunne handlet om John Sinclair. Men den kan også bety at Melås' mor fikk to dager i fengsel for barnemisbruk.
Jødisk?

Ja takk! Glefs smatt.

Og politiet koblet meg til hendelsen ved å gi meg en hashsigarett på Kalvøya med Bjørn Rørvik.
Et bra grunnlag for butikkdrift?

Jes! Utmerket, og samarbeidet med indianerne gir jo det litt ekstra piff da.

Klæ ta dæ læo.

Setningen er klart tydelig hørbar på den ekstremt lange sangen The Wanderer på Psychic Tv's Tarot Ov Oblivion. Men kun forståelig ved å flytte en mer feminin og hånende Oslostemme like etterpå foran, som kan tolkes som "fner". Det vil si en La-al som sammen delvis gir meningen Frogner. Like etterpå sier en søt kvinnestemme Alfa. Nilsen fortalte at Terje Rypdal var overopptatt med sampling, og det kan bety en videre benyttelse av gamle eller nye opptak av meg, men trompetlyden svulmende rundt Læo er ganske sikkert i utgangspunktet linket til Rypdals idiotgitar og Garbareks saksofon. Jeg har nevnt Jon Olav Melås' mor et par ganger, og hennes Lat Att Dynni. "Klæ ta dæ læo" er en direkte fortsettelse. Men også arbeidsstedet hennes Folkehøgskule Vof vridd mot en annen Psychic Tv samling med 20 minutter med hundeglefsing, albumet het Frog Syndicate el.l. Dvs kun forståelig for en som har sett Jon Olav vise fram sin vortebefengte pikk, og samtidig anta at man blir brukt med en Frogner Butikk - Alfa Skofabrikk mening til å samle en helhet av Rema og Rimi.

Me to ess.
Det gir en jødisk vinkling mot First Price pakningen, men kanskje like ille med direkte gift i papriet til selve sigarettpakningene. Jeg har brent det papiret noen uker nå, i et stengt rom, og det var virkelig årsaken til at Big Ben papiret vridde seg. Det vil si at giften som kan ha vært tilsatt rullingspakker for å lage en helhet av meg, hele tiden har vært tilstede i sigarettpakkene.
Kun tinnet eller sølvpapiret beskytter sånn sett. Martin og Bowie som tinman i en hyggelig enhet.

Det betyr at alt du kjøper er laget med den meningen, fordi jødene spiser andre mennesker, og bortsett fra å ønske å servere deg samme føden, bevisst lager en usunn helhet av det meste.

Velkommen.

Si Eks. Lu' vis.

Problemet med meg.

Er delvis at jeg heter O. Men også at jeg har en historie på båten L. Det fører til ordet Fellowship.
Fordi det kan være ståstedet mot en ikkemannlig tolkning av verden.

Felleskap?
Kameratskap?
Forbindelse?
Hopehav?
Delaktighet?
Medlemskap?
Forening?
Sammenslutning?
Andel?
Likhet?
Selskap?
Omgang?
Universitetslegat?
Stipend?
Selskapsregning?
Delingsregning?

Ingen av disse ordene dekker meg eller min person på noen som helst bra måte.

torsdag 6. oktober 2011

Du er en jøde Tommy.

Folk har gått inn og ut av dette huset, med deg som øvre delen av en Davidstjerne.

De tre negrene.

Spaserende rundt Hapro.
Var en A Ga ti', krise ti.
Men hånen ble fastsatt med Shastri.
Dvs Hysj, vi mener han vi benyttet en neger til å knulles i ræva.

Dere er patetiske.

Crass.

Er en kapring av A'en i Emtassen.
Men også en link mot ordet veranda. Det kan bety at russerne har godkjent en link til Hønefoss og bruk av muslimer der.

Tommy invaderte som sagt butikken via verandaen. Kanskje med grunnlaget sangen En Gla' SS Veranda av Prøysen.
Hans strategiske punkt Hønefoss er dermed avklart. Fordi han idag er på Gran i spenningen mellom de to nybyggene der. Som betyr at han har kommet til sin enighet med seg selv at jeg ikke er noen hyggelig kar.

Han satt i en bil direkte bak Haprobyggets O, som fikk meg til å skjønne det.

Værre er det at han av amerikanerne også er benyttet som Gud, i feilstavelse av Iggy, og gis en hatende sang kalt 1971 på Jesus Loves The Stooges siden.
Tommy er også Toth, dvs at han er Nietzsche i dagens Dagbla. Mammy Tothsen.
Han er også årsaken til Akselsens kaffekjærringplate. Kaffekjelen er linket til hans mor Jorun.
Fordi Alli Ess Aksel og Ta Terr linker til hans to brødre Terje og Aksel.
In The Gettho er hans utgangspunkt, som handler om Elvis' omfavning av de amerikanske jødene som ga ham tvilsom føde 1955.

Dara er en underbetydning av Hønefoss.

onsdag 5. oktober 2011

Virr al. Li wing inna olje suppe ma skinn.

Ma! Ri uss.
O ma o ma!
O Ma Ri us th.
Ru st. The th.

Th th th.

Mor! O mor. Marri mor.
Jo, rund og go. Mat 'sen.
Mor go.

Tarr. Jeg.

Tarr tarr tarr.

Ratta ratta tarr.

Et gudinnetrobegrunnet dikt for å synliggjøre at faren min ble koblet til Hunter S Thomps sigarettmunstykker med sin røde Pall Mall pakke og små munnstykker med rød tupp. Liggende i et kulehylsteraktig gjennomsiktig plast iik cover, med hvit innpakning for å linke seg til brunlappskalut. Og go dis to th. Th th th. Og Hunter beviste dermed ved sitt selvmord at faren min ikke var selvmorderisk, snarere tvert i mot, Iggy derimot. Og Sid Vicious. Han ga dem begge litt å leve for. Men den lille røde tuppen, som jeg sitter og ser på, kan jo bety at faren min var litt, i det minste, barnemisbrukende. Han kunne jo misbrukt noen, hvis nøden var virkelig ille. Eller hvis valget sto mellom å spise mennesker, eller fisk. Mener jeg.

Stor og liten, hand i hand.

Ble fastsatt med fillupessensflasker. Som må ha bygget opp til barnemisbruk. Det dreier seg om noe delvis styrt fra Italia med Manaras Klick! tegneserie, som ganske sikkert er koblet til dataverdenens mulighet til manipulasjon via seksualitet. Klick 2! var i miniutgave. Dessuten ble Bilal gitt ut med Terminator 13 i en lignende pocketutgave, som dermed er koblet til filmverdenen, hentai, Tyskland. Og negre. Men minnet er dermed 1877. Som med Alice In Wonderland kan ha prøvd å styre interessen fra kannibalsime til barnemisbruk, som en løsning. Lolita kan tyde på det samme.

Grunnlaget må være nettopp seksualitet, også bevisst blinding med Xp, Windows osv.
Fordi pornobladenes glinsende forside ganske sikkert ble brukt direkte til "øyefanging".
Det er i dag helt uvesentlig og foreldet, men blir som sagt benyttet med First Price syrecola, det vil si drikking av mineralvann som noe seksuelt, barnemisbrukende, og underliggende trussel mot indiansk avstammede i Europa. Det betyr ganske sikkert de fleste av oss.

Årsaken til at Elvis konsert fra 1969 i Vegas hvor han nevner to personer som kan ha vært årsaken til hans fall, dvs kannibalsime, og årsaken til gatoraid, woawa snakk osv, blir nevnt nå. Er dermed at hevn for Elvis ligger under det hele. Are You Lonesome Tonight ble sunget i gravalvor på den konserten, noe som tyder på at latterversjonen var et utløp for en avbalansering. Det pinlige med Slade som bevisst jødiske kannibaler i hån over Elvis ligger ganske sikkert også under det som skjer.

De små essensflaskene til Partyman.

Et nordnorsk firma, selvfølgelig, og halvparten av de flaskene inneholdt litt alkohol. De var igjen merket med røde korker. Og Rune Resset ble installert i kjelleren med Scelto. Hans Hansen er dermed en fastsettelse av den splittelsen.

Nederst i pappbunken til faren min fant jeg denne.



Den ble ganske sikkert lansert etter at han døde. Og tyder på en bevisst fortsettelse av en benyttelse av ham. I forbindelse med meg. Larry Laffer, dataspill og tegneseriemuseet danner en snodig enhet, med Hanse Hanse Seruhanse som nabo. Det betyr at faren min var seiglivet. Men også at han ganske sikkert ikke visste at han ble gitt menneskekjøtt for å lage en jødisk kobling, til mulig utryddelse av muslimer, samer, nordmenn, eller indiere. Det som er sikkert er at jordbærsyltetøy tilsatt litt alkohol kan være den billedmessige stoltheten som pakka prøver å vise.

Spækk Trell.

Undersøk bigben papir kjøpt på rema 1000 på Gran, de kan inneholde menneskerester. Kanskje som hevn for allerede benyttede muslimer, men gjort som en skjult morsomhet, hvor papirbunken deler seg som et trekkspill hvis man åpner den.

tirsdag 4. oktober 2011

Me tar over, me Al-t over, rema 1000, nesten over. Tegne seri mus eh? Over. På den andre sia over.



Me tar ballonen over, blue velvet over.

Bællon A. Over.

Øyestikkere, over.






Det er en link til Wir Filologen fra 1873.

Jorge Luis Reed Salome Borgessess' Deuthfche Refikum.

Er ganske sikkert en bevisst oppbygning til jødisk hevn, dvs Belsen Was A Gas avklart som en avsløring via Nancy Sprungen. Dermed er det mulig å finne mange eksempler på det samme i Borges forfatterskap. Innpass for mennesker, skjuling av fakta.

Grunnen til at Wagnerine blir gitt rollen som en tysk Aschwitzbøddel kan virke opplagt, men det dreier seg også om en forlengelse av hennes selvmordsbrev i Den Glade Vitenskapen.

"I was born in Marienburg in 1908. Two passions, which now are almost forgotten, allowed me to bear with valor and even happiness the weight of many unhappy years: music and metaphysics. I cannot mention all my benefactors, but there are two names which I may not omit, those of Brahms and Schopenhauer. I also studied poetry; to these last I would add another immense Germanic name, William Shakespeare. Formerly I was interested in theology, but from this fantastic discipline (and from the Christian faith) I was led away by Schopenhauer, with his direct arguments; and by Shakespeare and Brahms, with the infinite variety of their worlds. He who pauses in wonder, moved with tenderness and gratitude, before any facet of the work of these auspicious creators, let him know that I also paused there, I, the abominable.
Nietzsche and Spengler entered my life about 1927. "

Spørsmålet om hvorfor Wagnerine møtte Nietzsche i 1927 kan derfor være viktig.
Uansett er Borges gitt ut med unnskyldningen at han tross alt ikke burde dømmes for å støtte diktaturet i Argentina noe vås. Han legger opp til massive utrenskninger med sine skrifter, i tradisjonen etter Mexicos Guder. Det vil si at han som jøde kanskje ikke var kannibalsk, men han spiser meninger og innsikt innenfor en familiegrisevirkelighet, som via Argentinanavnet antagelig førte til at han forsøkte å blinde seg selv. Bowie er dermed kun et etteraper av noe som hos Borges kan ha vært et virkelig traume. Fordi han var opprettholder av bl. a innsikten om Jesus som indianer.

mandag 3. oktober 2011

Harru harru sett'n??????

Hæin bøyger se bakkover som omm'n var ein slange før fan. Detta kan itte værra sant, jeg trutte mine eggne øgga.

Nei, min kjære engelsktalende venn, jeg forstår hva De mener men kan de ikke legge bort den nordnorskordboka litt og tale norsk.

Jau, nø skarru høre herr. Fyren er kobbla til O-le itte sæint. Og han er en issraelitt med Jemes Jewæl Osterburg i navvfnet seit. Owl! sier jeg bare. Hva hvis vi trugger fuiren te å førhølde seg tæl guttebassen vi har utnøtta svinet mæ?

Elvisland mener De?

Ja, næstøn. Vi kuinne jo lagga eit maggazin i Dænmark. Med navnet Go. Så før vi vist hva vi meine mæ begge. Dra te hælvete, itte saint.

Aha!

Jau. Også da kæin vi.

Det skuespillet ble spilt for meg lenge etter at jeg ble kjent med Iggy via Go i 1973. På en fest. En fyr snudde seg bort, i avsky, ved å se meg. Jeg møtte ham senere i en vazelin befengt trapp ved utgangen. Han snudde seg kvalm bort og skrek. Go go go go!

Men meldingen var til meg.

Slade In Flame. Ess, lei. Din flamme. Dvs Brandbu. Årsaken var derfor at McCartney var avslørt med Syd Barrets navn, og sangen Vegetable Man.

Legg merke til blikket til Noddy Holder.



Det kan dreie seg om et bevisst mannlig ståsted. Fyren kan ha spist menns øyne, for å vise det egentlige tøffe grunnlaget.

To infuse this new blood into my science.




Setningen danner ganske sikkert grunnlaget for Iggys Drink New Blood som fortsettelse av servering av kvinneøyne. Den betyr at Nietzsche, hånet som bestialsk og gitt menneskekjøtt under en orgie, sammen med en Wagnerine som viste en utvikling hvor jødene trodde de hadde blitt en av gjengen ved å dele måltidet. Hadde blitt brukt så grundig, med Beatles ståsted og kapring av Elisabeth Nietzsche via dronningen. At de to bøkene Der Junge Nietzsche og Lebends Nietzsche er to bibler. Og at Nietzsche Und Die Frauen er det skjulte utgangspunktet for den lille setningen. For Infuse betyr delvis å tilføre noe usmeltelig. Metallic KO. Electric Ko av Vincent. Osv. Dermed er kvinners øyne noe usmeltelig, gitt til en mann, bevisst, og kun det. Slik mannsøyne kan ha den samme virkningen på kvinner. Det dreier seg ganske sikkert om vitenskapelige forsøk. Nietzsche derimot forsøkte å overleve i forhold til mennesker som opplagt forsøkte å drepe ham, eller hadde moro med ham som polsk avstammet, eller enda værre, sønn av en prest. Som derfor også kan ha vært Wergelands tragedie. Prester sammen med overklassen er infusernde. Overklassen vet at Gud Er Død. De vet det så grundig at de idag tilbyr det til folket som mat. Fordi de er redd den franske revolusjonen, fordi de er redd Hitler. Og fordi de gir faen i russerne, som er kneblet av Usa.

Overklassen.

Ble kanniballer da de interesserte seg for Egypt. Dvs begraveslesritualene. Men de må ha benyttet jødene under hele tiden, og vet derfor også den siden av historien. Det er kanskje problematisk at de sto og så på at jødene ble utryddet. Det er også ille at med fastholdelse i forskjellige tilfeller av kannibalisme hos indierne, kanskje avsluttet før Jesu' fødsel blir Ra som egentlig skyldig brukt. Fordi det ikke blir påstått at Ra var i Egypt eller India. Dessuten er Russland som det store spøkelset det egentlige angrepsmålet ved å angripe samer og indiere. Det vil forgrene seg til asiatene, som antagelig i langt større grad enn russerne har vært kannibalske. Russerne er antagelig en del av en overklassetsar tendens. Det betyr at de hvite forsøker å drepe et grunnlag, ved å påstå at både de og jødene er uskyldige ofre. Og derfor bør fores med menneskjøtt.

Jeg har kjøpt kun et minne om en eventuell samisk avstamning, ganske sikkert gitt ut av en Rimmestadveninne. Og den ganske massive boka med sametrommer på hudbunn som innledning, er gitt ut kun fordi noen nordmenn i Asbjørnsentradisjon på 1800 tallet samlet noen samiske eventyr, hvorav det finnes tegn til historier som kan tolkes kannibalsk. Den boka kunne egentlig hatt tittelen Rema 1000.

Rosenkreuzborg tussen.




Det vil si at jødisk kannibalsime har blitt forklart med indianerne eller konkret samene som skyldige. Årsaken til at ingen av de temaene blir problematisert handler om en kapring av Egypt, India, indianernes opprinnelige tilholdssted. Og generelt hvitt idioti.

Slade Alive 2 igjen.

Som sagt la jeg merke til at Jon Bjartnes hadde Slade Alive 2 i min ungdom.
Etter at Bjørn Hansen hadde spydd på min Sex Pistols plate på det samme stedet og voldtatt en 14 års gammel jente jeg var forelsket i for å gi meg tittelen Pedderast.

Hun het Kristin.

Kristin Ellefsruds søster Siv ble plassert i det samme bygget etter at Bjartnes' far var blitt gal og plassert på gamlehjem, mens hans kone hadde antydninger av en bitter domina. Fra starten av, som kan tyde på at hun ble benyttet fra ca 1970. Kristin pløyde seg fram til meg før muslimene inntok dette bygget, antagelig fordi hun hatet El-eff tittelen, og visste hun hadde fått skjegg fordi noen hadde gitt henne mannslik i ekko av Kristin Vestland, som kan bety at Mt var en del av settingen. Giraffene hun dekket sitt hjem med betød en selvironi. Gee Er Aff, i tilknytning til Rolling Stones Get Off Off. Men hun ønsket indirekte å fortelle meg at jeg også ble brukt. Hun plasserte seg i bil utenfor bygget langt senere, etter at hun ikke var blitt hore, men hadde flyttet til skogs. Tausheten er derfor et tegn på at en overklasse har begynt å gjøre seg gjeldende, og kanskje er Sverige et bra utgangspunkt for det ståstedet, fordi de kan ha benyttet A. M. Nielsen i Kristiania. De kom ikke unna historien, og har hele tiden benyttet den på forskjellige måter. Men spesielt i forbindelse med dette stedet naturlig nok. Fordi Lises butikkdrift kan ha vært kjøpt og betalt av dem.

Jon Bjartnes kan ha vært en fast klenodie i Natur Og Ungdom fordi han med Slade Alive 2 ble en fastsettelse av noe.
Jesus som indianer.
Samen som indiansk avstammet.
Nordlendinger, inkludert faren min som mulig indianere eller samer, eller russere.

Det virker dermed som om Sladest kan være et grunnlag for å gi meg menneskelik med kvinnelig avstamning.
For å se hva som skjedde.

Og at Marit Frogner hadde grunnlag for å kalle meg homofil med det utgangspunktet.

Who do they think you are.

Var reaksjonen på at jeg nevnte Who Do osv, antagelig fordi noen hadde plantet bildet av Vincents album i min filmappe.

Jeg aner ikke.

Shoplifting.

Var årsaken til Rema Gran.
En hevn for Ari Upps død.

En god hvit jødefaen.

Greit.

Mail4You ble startet av Rune Resset fordi Slits i 1977 spilte en sang kalt No More Rock'n Roll 4You.

Det svenske svaret er falsk omtanke.

Detta vil si Mumietrollet. Jeg er en fatman. Men også skjult indianer som same. Dermed i egentlig forstand plassert i en pyramide i Egypt, eller i Sovjetunionen.

Hjelpen består i å stjele mine eiendeler. Det vil si kjøper jeg en 6pac stjeler noen den ene av tincannene. Eller plasserer en skrue en eller annen plass for å poengtere Nogot.

Sist skjedde det på Rema 1000 hvor ekspedden tok en del av tingene jeg hadde Schlandrat.

Det er psykiatrisk teknikk for å vise at det ligger Noget Undar.

Sladest 2.

Er koblet til plasseringen av Ba i Nobelsgt. I nærheten av Ungdommsskolen. Sammen med oppstarten av svenske Abba.
Det betyr konkret sløyd, og kan være en årsak til mine manglende evner i den retningen.
Det betyr dermed en svensk inrømmelse av at A. M Nielsen var på svensk oppdrag i Kristiania rundt 1900, og en fastholdelse i eget ansvar som en snill storebror. Schenker Privpak betyr ar Abba er oppløst, mens Ba er oppegående som Totten Re påstod 2025.

Det er på tide å spørre hva Sverige egentlig mener.
Og om de mener at en eventuell svensk samisk befolkning er utryddet hos dem, og hvorvidt det var et projekt ca 1840.

Og om de har lyktes med oppgaven.

Moren min ble antagelig gitt menneskekjøtt av Hitler og Churcillsenessen.

Jeg ble gitt øyne, menneskejøtt, blod etc inkludert dritt og urin, sammen med en god andel andre mennesker, med grunnlaget Socrates. Dvs at jeg ble bitt av en rotte i barndommen. "derruikkeveitharruikkevondtav".

Av nordmenn, engelskmenn, muslimer, jøder, indianere, amerikanere og asiater.

Omtanken for "ofrene", tegnet ser DU mussetliket.

Er en anakronisme.

Sladest er dermed et jødisk skryt av egen kannibalsime.



En sjeldenhet som gjør dem verdifulle som en fortsettelse av Stooges.

Slade.

Er Sliding The Blues, et uutgitt spor fra Funhouse sessionene. Det vil si en del av en samkjøring med etterdønningne av Yoko Ono og Linda McCartney.

Det medførte at også Iggy ble fjernet fra kartet, til slutt.

Pay pal.

Same sung.

Sonny Vincent er.

McCartneys soloplate, delt av Slade, koblet til Iggy og fastknyttet til meg, innenfor et Pinball Wizard flipperspill.

Slade er kun.

McCartneys soloalbum tolket som en divergering mellom jøder og generelt andre kannibaler.
Jeg tilhører derfor en, og kun en av de sidene, uansett om jeg er hølet i midten av plata eller kirsebær øyet.

Jeg er selvfølgelig heller ikke noe annet.

Iggy Pop tolket kun som et delprodukt av Pinball Wizard.

Youdontwantmyname fra 1971 tyder på en bevisst iførelse av den rollen, dessuten et grunnlag for mange patetiske indianske forsøk innen heavy metal sjangeren inkludert steppedansere og Sid Vicious etterlignere. Men dermed er mobil en Keith Moon bil i et Brian svømmebasseng.
Det tyder på et manglende grunnlag for noe, og ganske likt det mange europeere strever med i dag, aug 13 1876.

Wergeland.

En nazistisk rasehatende kamp fra et amerikansk indiansk ståsted.
Et mord på en same, uansett influert av grekere, italienere, vikinger, eller generelt hvite nordmenn, er fra en indianers ståsted grunnlag for en kamp mot hennes gamle fiende. Conq.
På samme måte er Usa som begrep og virkelighet glimrende for den kampen, fordi hun står alene.
Dylan er ingen trussel for henne, spisende sine egne barn, heller ikke McCartney i den grad han leker jøde, kun hvis han omfavner samen som et offer og mulighet til å utnytte. Og invadere henne.

Usa er dessuten er bra ståsted for henne i angrep mot Europa.
Fordi alle de usynlige jødene er hennes tjenere.

De hodeløse kyllingene og idiotene.
Er hennes virkelighet.
Sammenblandet med kannibalske europeere og jøder.

FORDI HUN HATER DE KANNIBALSKE INDIANERNE SOM DRO.

søndag 2. oktober 2011

Men Beatles som reelt kannibalske.




Er vanskelig å tenke seg. Let It be tolket som en avslutning. Ringo tolket som Ring Go. Kobling til Tyskland, Oslo og meg samtidig via Astrid Kirchner. McCartneys bekjennende album, hvorav coveret må bety et samarbeid med amerikanere. Eller et Usa-Russland samarbeid. Lyin Da. Yoko Ono.








Sten Ossst Røm.




Ja, hva kan jeg si. Kannibalisme.