tirsdag 27. desember 2011

Blaker familien.

Som sagt kalte Vesla Karen Anarkoma Blakers nabo, fyren i slåbbrokk, sin kone for Krokodillen da jeg var på besøk.
Han var en hyggelig gammel fugl.
Men det kan ha vært en uvelkommen avsløring.
Det er de tredje av 3kløvrene Ra møter i et viktig sted i Am Tuat. De foregående er menn og sjakaler. Det kan dermed bety at Ra er mann, avsløres som en hund, sammen med Vavtrudnes elskere, men innenfor Egypt i egentlig forstand er død. Kvinnene hersket der.

Ivo Kapp Rinn O og De Lillos hører sammen.
Tøff I Pyjamas gjør det dermed ikke.

Marit bosatt i nærheten av Henning, og framskyndende hans selvmord, kan bety at Maria Frogner bevisst fikk ham til å flirte i kjelleren her, i nærheten av sikhenes toalett, og krevde en rettsak.
Marit kan ha vært advokat med den samme meningen.
Det vil si en bevisst kamp mellom kjønnene.

Dermed kan jeg ha automatisk funnet en gammel dvd, filmen Breed. Fordi noe skjedde med Blaker familien.
Hvis ingen av barna er Tores dreier det seg om en fiktiv kobling til samer, noe Tore sikkert ikke vedkjenner seg å være. Ole Larsen er ikke med sikkerhet same, men ble brukt i den meningen via Sverige. Tores far Sigvald kan dermed ha betydd noe for Karens karriere, f.eks at Blakers tradisjonelt var nazister. Det vil si at noen valgte fyren for henne.
Tonje brukt til å vise en ekstrem L i betong, dvs Alfa, men idag skjult som Mor Al Besj for å tydeliggjøre Happ som noe intelligent å si. Happ Å. Hvis Tonje ble brukt tyder det på at hun per def er en mann i den meningen.

Omtrent slik Therese var mann, og slave, men som Dolly Presley Parton har rollen som kvinne.
Hvis hun lever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar