fredag 4. mai 2012

Det var en del av Or' Ann' Je Moped skuespillet.

Dermed en del av blindingen av Astri.
Det kan bety at Astri ble giftet symbolsk med Hellig Olav, via Krishnamurti i India med Anne Besant, og avsluttet med Ole Larsen som Frihetsgudinne, dvs Lise som lesbisk.
Magnus Den Gode nevner at Astrid hadde vært gift med Olav. Og det er isåfall en inrømmelse av at vikingene var en konstellasjon som bevisst holdt avstand til samene. De var oppassere for dem.

Poenget er at ingen forstår Isis' kastreingsønske mot samene.
Selv om opplagte grunner som Ra som noe opprinnelig, og hans motstand mot å drive hveteåkre er påtagelig tilstede. Dvs vranghet, noe som framhersker en sterk kvinneskikkelse.

Manchester, Navaho, Italia osv tolket mot scenarioet.

Splittelsen hos Isis, kanskje grunnen til at hun fortsatte med det etter Egypts fall må henge sammen med mayaene som opprettholdere. Now behold! er et merkelig splittet utsagn i et gnostisk evangelium som viser en Isis som fysisk står i Sør Amerika og holder et sauehode, samtidig som hun forsøker å forklare mysterier som alle rundt henne vet er avlegs.

Det er også tydelig med Snorre, fordi selve volden kan ha vært kjærkommen med bidrag fra aztekere for å kunne beskeftige seg om noe annet. Kastreringen mangler fordi hele boka er overlesset med vold.

Men allikevel dro hun altså til England med Den Kjerubiske Vandreren for å poengtere noe.

Hun er kort sagt en gudinne.
Men ikke mer viktig enn navahoenes mor, den stygge, inntørka, kroknesede, og hekseaktige kvinnen som vi som europeere ikke har noe grunnlag for å forstå.

Bortsett fra mayaenes flotte tegninger av henne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar