lørdag 23. april 2011

Timothy.

Det er en mulighet for at time-benevnelsen uttrykker Sophias savn etter Thomas.

Tore Blaker er Olsen Banden.

Årsaken er at Martha er linken mellom Astri og Elisabeth Nietzsche. Danmark stavet baklengs førte til oppdagelsen av at D kan tolkes som meg i siste ledd i Marthas familie. Det betyr at Tore i sin opprørske ungdom kan ha brukt narkotika, kanskje allerede i 1966 da Rolling Stones besøkte Norge. Han kan ha møtt Brian, noe som fører til Genesis P-Oridges fantasimøte med Brian. Tores kriminelle karriere er etter det å invitere min mor til Hamburg for å stjele ølglass. Det kan bety at Hamburg viser koblingen til moren min som vesentlig for å bygge opp nazismen med Astri og en gammel men allikevel seksuelt misbrukt og trusselmuliggjort gammel dame i Tyskland.

fredag 22. april 2011

Kan jeg.

Få gå inn på matvarelageret ditt? (Stabb ur'e Torre. Din gjævla treenighet.)

onsdag 13. april 2011

Ma geek is at foot.

Det vil si Therese Nilsen plassert på Rimi (indianerne rir mye), Smietorgets forbilde Mie Nordlending Asiat har fått en kloning på bokhandelen der for å gi en nesten indianer vinkling. Og Vålerengas sørlandske Therese = Wildenveys feite bikkje i Olsen Banden 6 (det vil si en Mas Cott) har blitt plassert på Spar i den samme bygningen, med meningen at han er Rask, som igjen vil si at Gran er bygget med meningen Las Vegas. Som igjen vil si at Buffy St Marie er plassert i Las Vegas, fordi hun fra før er plassert på Hawaii og derfor kan benyttes til det meste pga Elvis' satelitte-teknikk (som også involverer Sex Pistols). Meningen er uansett I Anstendighetens Navn hvor Ole Paus med min tillatelse ønsker Velkommen til enhver antinazistisk tendens. Eller noe lignende.

tirsdag 12. april 2011

Haft Le-Bein.

Er Vår Ull. Ehr. Det dreier seg igjen om Sophias evangelium, i engelsk versjon. Koblet til Wildenveys sørlandske bikkje, som er svært redd for scæfere. Et hundebein danner grunnlaget for den ikke-kristne serien Left Be Hindu. Jeg anmelder Olsen Banden 6 til 9. It's The Fine Al. Cunt-down.

Rrrrrulle sammen ørra.

Henviser til Pistis Sophias uttryk "redsel for at verden skal rulle sammen". I et Jesus-evangelium. Koblet opp med Rolf Søder som skurkaktig farsetterligner og kjeltring og Rolf Pande Rolfsen som andre pappa. Med Carsten Byring som en 3de far i Spania med redsel for Ole-skrikende eldre kvinner. Siste Bedrifter, den 6-løse filmen, betyr sånn sett Sisten. Moren mins opphold i Spania var ganske sikkert del av skuespillet. Det dreier seg om en generell tilegnelse til Dylans Made To Wear Earphones. Fordi jeg er en nazist. Eller fordi moren min har bedrevet bestialske handlinger. Eller fordi faren min er lapp. Jeg har aldri vært på en grisefest forresten.